TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Pred Jedinicama je važna odluka, Osmicama slede velike promene (do 18. oktobra)

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 18. oktobra)

 

Ako je vaš bioritamski broj:


1

 

Imate priliku da napravite odluku koja će bitno uticati na kvalitet vašeg života. Pravo je vreme za romantični odmor ili relaksaciju koja će vam pomoći da proširite horizonte. U ljubavi imate šansu da doprete do duše voljene osobe ako dovoljno rizikujete. Ne dajte da vas negativni komentari osujete u namerama.

 

2

 

Uživate u nedelji punoj pozitivne energije. Bavite se sportom, fitnesom, vežbajte koliko možete, jer će vam i te kako prijati. Sve vaše veze, bilo prijateljske, bilo emotivne, pune su podrške i pozitive. Vidite se sa starim prijateljima, upoznajte ponovo one ljude koji su otišli iz vašeg života. Najviše uzbuđenja vas očekuje u petak.

 

3

 

Važan korak morate napraviti ove nedelje. To će zahtevati da ostavite prošlost iza sebe. Možda ćete se vezati na dubljem nivou za jednu posebnu osobu. Ovo je odličan period za romantične i društvene planove. Šarm vam je na visokom nivou i zadivićete mnoge ljude ove nedelje. Srećan dan za rizike jeste petak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker