astro

NOVČANI HOROSKOP: Mesečna prognoza za OKTOBAR za svaki znak Zodijaka

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na novčanom planu ovog meseca

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Obratite pažnju i na mesečni horoskop za oktobar, kao i za ljubavnu astro prognozu.

 

OVAN

 

Toliko je mnogo mesta na koja želite da odete i o kojima želite da učite, posebno ovog meseca, ali fali vam finansija da ostvarite svoje snove. Sezona Škorpija doneće računanje nekih dugova, tako da dobro pazite kako trošite novac. Možda ćete morati da se oslonite na ušteđevinu.

 

BIK

 

Sa retrogradnim Merkurom i teškim radom, osećate se kao da niste dovoljno plaćeni za svoj trud. Ima potencijala za povišicu, ali iako bi do nje moglo doći, taj proces će biti malo odložen. 

 

 

BLIZANCI

 

Mlad Mesec u Vagi i pun Mesec u Ovnu donose vam finansijske komplikacije. Ako zarađujete kao frilenser, možda će biti zabune oko toga da li vam neko duguje novac. Energija početkom oktobra pomoći će vam da dobijete ono što zaslužujete kad je u pitanju finansijski aspekt na poslu.

 

RAK

 

Sezona Vage okreće novčani aspekt potpuno ka porodici. Dobićete značajan podstrek u novčanom smislu od strane poslovnog partnera ili bliskog prijatelja. Neki Rakovi će imati problema da održe svoju standardnu finansijsku rutinu zbog nenadanih troškova.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Budite pažljivi sa finansijama i troškovima tokom perioda retrogradnog Merkura. Neki iznenadni troškovi će vas dosta unazaditi, ali imate priliku i da zaradite van posla. Napravite plan trošenja novca kako biste se dobro organizovali.

 

DEVICA

 

Ovo je važan mesec za vaše finansijsko polje. Moraćete da ulažete novca u svoj dom, a potrudite se da kupovinu obavite pre punog Meseca u Ovnu 20. oktobra, jer tada biste neplanirano mogli da upadnete u još veći trošak.

 

 

VAGA

 

Iako bi Mars u vašem znaku mogao da vas napuni samopouzdanjem, to se neće desiti vašem bankovnom računu. Neke Vage će ostati bez dinara, pa dobro povedite računa o finansijama i održavajte ravnotežu. Posle 30. oktobra sledi olakšanje.

 

ŠKORPIJA

 

Venera, planeta novca, počinje svoje godišnje putovanje kroz vašu zaradu: privlačite bolje klijente, otvaraju se poslovne mogućnosti i zarađuje se više novca. Budite pažljivi između 9. i 26. oktobra, kada biste mogli da investirate u nešto isuviše dobro da bi bilo istinito.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ako ste čekali više meseci na neku isplatu, trebalo bi da sada taj novac legne na račun. Za to ćete morati da okrenete neke telefone ili šaljete mejlove kako biste ubrzali proces, ali biće vredno nekoliko dana truda.

 

JARAC

 

Kako je Saturn ušao u znak Vodolije, vi pravite dobre odluke i imate uvek novca sa strane. Moraćete tokom meseca da posegnete za ušteđevinom, ali to nije ništa strašno jer su vaše finansije uglavnom dobre.

 

 

VODOLIJA

 

Kratki ste s novcem otkako je Jupiter počeo s retrogradnim kretanjem u Junu. Srećom, krenuće direktno 18. oktobra, a to je dobar znak za vaše novčano stanje. Naučili ste da ste odgovorni za svoje resurse i od sada ćete pažljivo balansirati. 

 

RIBE

 

Kako je Mars još uvek u znaku Vage, zarađujete dosta novca, ali ga brzo i trošite. Sudar sa realnošću stiže uz pun Mesec u Ovnu, ali biće i novčanog poboljšanja kada Mars uđe u znak Škorpije 30. oktobra. 

 

makonda-tracker