stižu lepi dani

4 HOROSKOPSKA ZNAKA kojima zvezde daju prednost više nego drugima: Očekujte najveću sreću u OKTOBRU

0

Evo koja 4 horoskopska znaka očekuje sreća u oktobru 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop otkriva da će oktobar biti povoljan i značajan mesec, ali nekim znakovima zvezde daju prednost više nego drugima, piše Sensa. Očekuje nas puno povoljnih planetarnih događaja, posebno u drugoj polovini oktobra kada se završi retrogradni Merkur. Evo koje znakove očekuju pozitivne promene u životu:

 

Ovan

 

U oktobru će Ovan biti jedan od najvećih srećnika. Da bi maksimizirali svoj puni potencijal, trebalo bi da se fokusiraju samo na najvažnije stvari. Astrolozi snažno savetuju da ne gubite vreme i energiju uzalud. Ovaj mesec je vreme kada je potrebno pravilno planirati stvari i dati im prioritet. Ostvarenje ambicija!

 

Vaga

 

Vage će se suočiti sa najvećim i najambicioznijim promenama u svim sferama života. Neke od ovih promena mogu izgledati nepovoljno, ali samo na prvi pogled. Planete i zvezde će uložiti svoju energiju u usrećivanje Vaga. Usamljene predstavnike znaka mogu očekivati sudbonosni sastanci. Svi koji traže posao ili priliku da zarade dodatni novac, imaće veliku sreću. Mogući su značajni susreti sa ljudima koji mogu pomoći da unapredite karijeru.

 

Jarac

 

Jarčeve očekuju sjajne stvari i iznenađenja. Ovo će biti vreme kada ćete imati izvanredne ideje. Za dodatno poboljšanje šestog čula pomoći će ljubičasta boja i kamen poput tigrovog oka. Intuicija pomaže da pobedite sve probleme, kao i da pronađte rešenja. Počinje vreme kada Jarčevi treba da se aktiviraju u svim oblastima života u isto vreme.

 

Ribe

 

Ribe će moći poboljšati svoj život ne samo sada, već i kasnije. Sve što sada rade pomoći će im da stvore povoljne uslove za buduće pobede. Oktobar donosi promene na bolje. Ovo je savršeno vreme da zaboravite na sve svoje strahove i komplekse. Vreme je da budete hrabri.

 

 

makonda-tracker