zvezde kažu

Mesečni horoskop za OKTOBAR: Bikovi se pretvaraju u BUNTOVNIKE, Lavovi imaju priliku za LJUBAV NA POSLU

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

 

 

STRELAC

 

Posao: Vaš vladar Jupiter je u retrogradnom hodu pa vam donosi čekanje, odugovlačenje, ali sredinom meseca konačno kreće direktno. Ovaj usporeni tempo vama stvara nervozu. Sada vam je povoljan period za edukaciju, pa ako postoji mogućnost da kroz edukaciju poboljsate vaš posao, iskoristite to. Za nezaposlene Strelčeve nije baš tako povoljan period, vrtite se u krug, ne znate tačno ni sta hoćete. Moguće je da pronađete neki posao, više sporedan, tek toliko da nešto radite, bolji dani tek dolaze.

 

Ljubav: Ako ste u dužoj vezi očekujte nagle obrte i promene. Moguća su nepredvidljiva dešavanja, budite spremni. Partner može da vam zameri mnoge stvari i da se ponaša čudno, niste na to navikli. Isto tako, doživećete mnoge interesantne stvari i sasvim nove situacije zajedno sa partnerom. Zauzeti Strelčevi, naročito koji su u braku, u poslednje vreme imaju nejasan odnos sa voljenom osobom. Mnoge stvari mogu vam biti čudne, ispitajte to. Moguće je da je došlo do zasićenja, potrebno je da unesete promene u vaš odnos. Odlazak na put bi sve popravio.

 

Zdravlje: Slaba tačka su vam kukovi i noge, više se krećite i bavite sportom!

 

JARAC

 

Posao: Posao je pod dosta jakim uticajima koji vama daju mogućnost za neko novo pokretanje i promenu. Ukoliko imate nameru da menjate posao ili da nešto oko posla samog menjate i unpređujete, sada vam je jako povoljan period za tako nešto. Oni koji su nezaposleni sada lako mogu pronaći posao, postoji i neka tendenicija i vraćanja na posao koji ste već obavljali pre nekoliko godina. Ukoliko ste u privatnom biznisu imaćete manje probleme oko protoka novca, ali i poteškoća sa kratkim rokovima.

 

Ljubav: Dosta ste napeti u poslednje vreme, što naravno može da se odrazi i na vaš odnos sa partnerom. Pokušajte da budete fleksibilniji, ne dozvolite da okolnosti utiču na vašu vezu. Ako ste slobodni, najbolje je da negde otputujete, jer ima izgleda da na taj način upoznate jednu zanimljivu osobu. Ako ste u braku, trpite već neko vreme negativne uticaje. Mogućnost svađa i razmirica je ogromna, pa se potrudite da to izbegnete. Imaćete stalno nekakve izazove, kritike na vaš račun i tome slično. Pokušajte mirno da saslušate šta partner ima da vam kaže. Moguće je da i vi u nečemu grešite. Razmislite.

 

Zdravlje: Slaba tačka su vam zglobovi i kolena!

 

VODOLIJA

 

Posao: Kod vas na polju posla dolaze pozitivne promene i neke nove mogućnosti. Uskoro očekujte pozitivan glas u vezi posla. Sada je povoljan period i da menjate posao, ali i povoljan period da pronađete novi posao ako ga već neko vreme tražite. Za one koji su u privatnom biznisu spremaju se mala otežanja, i preko polja posla, ali i kroz polje finansija. Nije još vreme za uzbunu, ali obratite pažnju. One Vodolije koje se bave poslovima povezanim sa trgovinom, radu sa ljudima, podučavanjem, imaju sjajan period za napredak.

 

Ljubav: Partner je postao nekako dominantan i vi to shvatate kao da on stalno želi da bude u prvom planu, kao da se sve vrti oko njega i njegovih želja. Čini vam se da je postao malo sebičan. Verovatno je da ste ga razmazili, pa se zato tako ponaša. Moguće su manje nesuglasice, ništa ozbiljno. Slobodne Vodolije uživaju u druženju sa prijateljima, dobro se provodite. Jedno prijateljstvo može lako da se pretvori u emotivnu vezu. Moguće je da je ta osoba rođena u znaku Lava ili Blizanaca. Odličan je period za ljubav.

 

Zdravlje: Osetljiviji nervni sistem, više odmarajte!

 

RIBA

 

Posao: Jak uticaj tranzita na vaše polje karijere doneće vam dosta odgovornosti i obaveza. Nije baš lagan period, mnoge stvari će vas umarati i biti vam dosta teške. Osetljiv je period, pa lako možete ući i neke nesporazume i konflikte, pa pripazite. Oni koji traze posao već tokom meseca ga mogu naći, naročito ako se bavite trgovinom i ugostiteljstvom. Povoljan je i period za sve vrste edukacije, pa razmislite o tome.

 

Ljubav: Oni koji su zauzeti ili u dužim vezama imaju pred sobom sjajan period sa voljenom osobom. Mnogo lepih trenutaka, ostvarenja planova, zanimljivih situacija sa zajedničkim prijateljima. Zadovoljni ste i ispunjeni. Oni koji su u dužim vezama lako mogu planirati zajednički život ili brak. Odličan je period za tako nešto. Slobodne Ribe imaju više mogućnosti. Poznanstvo sa veoma privlačnom i energičnom osobom, moguće rođenom u zanaku Škorpije. Ako ništa ozbiljnije, to bi mogla da bude strastvena avantura. Takođe, osoba koju poznajete kroz posao neće vas ostaviti ravnodušnim. Mogućnost ulaska u vezu.

 

Zdravlje: Slaba tačka su vam sinusi i grlo, boravite više u prirodi i pored vode!

 

 

 

makonda-tracker