zvezde kažu

Mesečni horoskop za OKTOBAR: Bikovi se pretvaraju u BUNTOVNIKE, Lavovi imaju priliku za LJUBAV NA POSLU

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

 

 

LAV

 

Posao: Ovoga meseca bićete dosta hiroviti i skloni promenama. Uticaj tranzita može vam doneti potrebu da sečete stvari, donosite odluke naprečac ili da vas nerviraju sitnice. Ali, izvestan je i sukob sa autoritetima i nadeređenima. Ipak, ovaj uticaj vama daje i svu potrebnu snagu i energiju da se upustite u nove riskantne stvari i da iz svega izađete kao pobednik. Za one koji su na većim pozicijama dosta je nestabilan period. Niste strpljivi, a to vam je jako potrebno da budete u narednom periodu. Za one Lavove koji se bave kreativnim zanimanjima ovaj period može biti dosta plodan, doneti napredak. Sigurno da nećete ostati neprimećeni.

 

Ljubav: Želite da uredite vaš život, sada ste u takvim planovima. Zapostavili ste neke obaveze i sada bi hteli to da raščistite. Partner vas razume i pomaže vam u svemu. Drago vam je što na njega možete da se oslonite u svakoj prilici. Imate jedan kvalitetan odnos. Slobodni Lavovi će takođe biti okupirani poslovima. Uspeh na poslu vas raduje i srećni ste zbog toga. Osoba sa posla vam se udvara. Razmišljate da li da prihvatite ili ne. Ne biste da mešate posao i ljubav, ali ipak vas sve to privlači. Šta god da se desi, potrudite se da ne pokvarite vaš poslovni odnos.

 

Zdravlje: Slaba tačka su vam srce i pritisak, vreme je da sebi priuštite jedan duži odmor!

 

DEVICA

 

Posao: Uticaj planeta na polje posla donosi vam medotičnost, analitičnost, stabilnost u odlukama i potezima, povoljan je period za sklapanje novih poslovnih dogovora koji su dugoročni. Za one Device koje se bave bankarstvom, finansijama, ekonomijom, ovaj period je dosta povoljan i donosi uspeh. Materijalna situacija se znatno popravlja, pa ako želite da ulažete u nekretnine ili da uzmete kredit od banke, sada je povoljan period za tako nešto. Za nezaposlene Device nije tako povoljan period da odmah pronađu novi posao, ali je moguće da napravite neki dogovor koji će se u vremenu realizovati.

 

Ljubav: Ovih dana ste veoma zadovoljni, dešavaju vam se lepe stvari. Ako ste u vezi, prilično je dobar period za ljubav i odnos sa partnerom. Zajednički planovi za odlazak na put. Unapredićete vašu vezu i otkriti nove, interesantne stvari koje će vas još više približiti voljenoj osobi. Slobodne Device imaće dosta prilika za nova poznanstva. Zanimljiva je osoba koju srećete preko posla, zatim postoji mogućnost poznanstva preko prijatelja. Sve u svemu, neće izostati simpatija i udvaranje. Biće vam prijatno, a ima izgleda za ulazak u vezu.

 

Zdravlje: Ovog meseca osećaćete se odlično!

 

VAGA

 

Posao: Polje posla je pod uticajima koji nose neku tenziju, nervozu, lako se može napraviti nesporazum i ući u konflikt sa kolegama. Napeti aspekti dovode do toga da se može napraviti greška i neki propusti koji još više mogu da zakomlikuju situaciju. Za one Vage koje su u javnim poslovima jako je povoljan period za uspeh i napredovanje. Nezaposlene Vage imaju odličan period za pronalaženje posla, ali i pomoc uticajnih ljudi i osoba koje su na nekoj poziciji.

 

Ljubav: Udvara vam se osoba koju verovatno poznajete kroz posao. Sve to vam veoma prija i dopada vam se. Ima izgleda da je ta osoba zauzeta, sada ste pod uticajem tajnih veza i postoji mogućnost da upravo i takvu vezu ostvarite. Ako ste već duže vreme sami, eto prilike da se malo zabavite. Vage koje su u dužim vezama u poslednje vreme su nezadovoljne. Partner je okupiran svojim obavezama, pa se čini kako vas je zapostavio. Zabavite se sami ili u društvu prijatelja, ovaj uticaj brzo prolazi. Skloni ste da često menjate raspoloženja i da se brinete, pokušajte da se opustite.

 

Zdravlje: Osetljiviji vam je stomak, ali i bešika. Neki lagani čajevi bi vam veoma prijali.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Polje posla je ovog meseca kod vas pod jakim uticajem tranzita što donosi mogućnost prosperiteta, ali kroz čekanje. Ništa se bitno jos ovog meseca nece pokrenuti, ali dolaze neke povoljne vesti i dogovori. Za nezaposlene Škorpije je povoljan period za pronalazak zaposlenja, ali više posla koji neće baš dugo ni trajati, jer tek na jesen se vama vide povoljnije mogućnosti za stalan i kvalitetan posao. Za one koji se bave privatnim biznisom vidi se poboljšanje i veće pokretanje do kraja meseca.

 

Ljubav: Druženje sa prijateljima vas opušta i čini srećnim. Pred vama je mnogo lepih trenutaka u društvu bliskih osoba. Ako ste sami, upravo preko prijatelja postoji mogućnost da nekoga upoznate. Moguće da ćete sa tom osobom imati i nekakve dogovore oko posla. Ovo je veoma pozitivan uticaj koji može da vam donese ne samo ljubav već i zanimljive poslovne ponude. Škorpije koje su u braku imaju pred sobom stabilan period. Uspeh u svim zajedničkim planovima i poduhvatima. Umete ponekad da budete nestrpljivi i da naglo reagujete, što kvari vaš odnos sa partnerom.

 

Zdravlje: Slaba tačka ovog meseca su vam mokraćni putevi i bešika.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker