jeste li među njima?

Njima jednostavno IDE U LJUBAVI, i to ne pukom srećom: Pripadnicima ovih horoskopskih znakova nikad nije slomljeno srce

0

Teško da postoji neko ko baš niko nije bio povređen ili odbijen kada je reč o ljubavnom aspektu života, ali ako iko ne mora da brine o tome previše ― to su ovi pripadnici Zodijaka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pripadnici ovih znakova uglavnom spadaju u one koji se ne upuštaju lako u vezu, dvaput mere, jednom seku i obično biraju pažljivije nego ostali, zbog čega se ne događa često da se "opeku".

 

  • Jarac


S obzirom na to koliko su oprezni, nije ni čudo što se Jarčevi uglavnom ne upuštaju u ljubavne priče s ljudima koji im mogu slomiti srce.


Oni nepogrešivo čitaju druge i teško ih je slagati ili obrlatiti, a teže partneru koji će biti uz njih u najtežim životnim fazama. Ne otvaraju se lako, ali kada s nekim uđu u vezu ― pažljivo su ga birali!

 

  • Device


Proračunate Device koje o svemu mnogo razmišljaju i brinu uče na svojim greškama! Ako se jednom opeku, one će toliko promisliti o svemu da sigurno nikad neće ponoviti ono što je dovelo do ljlubavnog kraha. Uz to, sposobne su da primete ono što je drugima možda promaklo, a opuštaju se tek kad vide da su pronašli pravu stvar.

 

Srce
foto: Shutterstock
  • Ribe


Pripadnicima ovog znaka je ljubav među najvažnijim stvarima u životu i, kao i Jarčevi, ne stupaju u romansu tako lako. Puštaju intuiciji da ih vodi i uglavnom biraju savršene partnere. Štaviše, kad slušaju savete prijatelja umesto da odluče sami, obično naprave grešku!

 

  • Bik


Mudri Bikovi će već posle prvog izlaska razložiti pozitivne i negativne stvari koje su primetili i odlučiti zaslužuje li osoba s kojom su na korak od veze šansu. Oni ništa ne rade olako, analitični su, svesni da je savršenstvo nedostižno i uglavnom ne greše.

 

  • Vodolija

 

Možda su pripadnici ovog znaka najmanje emotivniji, ali ne dajte da vas to zavara: kad vole, Vodolije stvarno vole. One su jedan od, bez sumnje, najinteligentnijih horoskopskih znakova i zato pažljivo biraju onoga kome će pokloniti srce. Ako imate nekoga u društvu ko se dugo, dugo viđa s jednom osobom i još ne može da odluči hoće li mu pružiti šansu da budu u vezi ili uporno odlaže venčanje, verovatno je u pitanju Vodolija.
 

 

makonda-tracker