ASTRO

Dnevni horoskop za 26. jul: Drage Device, ovaj put će sve biti drugačije

0
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za danas...

 

STRELAC

Posao: Ne želite da vam se mnogo toga desi bez određenog razloga. Saradnici koji su računali na vas nisu bili u boljoj poziciji da vam sugerišu da ovaj put možda niste u pravu.

Ljubav: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, imaćete dovoljno zajedničkih ideja da učvrstite svoj odnos.

Zdravlje: Odlično.

 

JARAC

Posao: Niste neko ko bi prepuštao stavri da se dešavaju po određenoj inerciji. Pasivnost opet zaboravite I pokažite veći entuzijazam.

Ljubav: Ne računajte na dinamizam od strane osobe koja vas ne zaslužuje. Birajte ono najbolje za sebe.

Zdravlje: Nesanica.

 

VODOLIJA

Posao: Možda ne želite dosta tog sebi da priznate kao što je propuštena prilika na koju niste mogli da utičete u većem obimu.

Ljubav: Postavite se što bolje prema partneru koji vas podržava, jer ste u odličnoj poziciji, koja ovaj put obećava nešto konkretniju situaciju.

Zdravlje: Možete imati iznenadni umor.

 

RIBE

Posao: Osećate veliku dozu elana, koji vas prosto podiže I pravi odličan ambijent na putu kojim ste krenuli dalje u akciju nap utu ka uspehu.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu ne očajavajte kada su u pitanju ne uzvraćene emocije ovaj put. Vaša snaga leži u konkretnim stvarima pa se tako i vladajte u narednom periodu.

Zdravlje: Proverite svoju krvnu sliku.

 

foto: Profimedia

 

Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com

 

makonda-tracker