ASTRO

Dnevni horoskop za 26. jul: Drage Device, ovaj put će sve biti drugačije

0
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za danas...

 

LAV

Posao: Koliko se budete upustili u trenutnu igru što se finansijskog dela tiče u toj meri ćete moći mnogo toga da rešite u svoju korist.

Ljubav: Polako se otvarate na emotivnom plan I ne želite da vam se neko meša u vezu u kojoj ste trenutno. Pokušajte da budete dovoljno otvoreni I priznate da neke stvari ne idu u vašu korist.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

 

DEVICA

Posao: Principe koje vi sprovodite su pomalo zastareli. Okrenite se dovoljno ostalim poslovnim segmentima, koji vam donose ozbiljniju zaradu.

Ljubav: Potencirate borbeni stav kada su vaše emocije u pitanju. Partner je pomalo oštar u svojim namerama koje su dosta otvorenije ovaj put.

Zdravlje: Vrtoglavica.

 

VAGA

Posao: Pokazujete dozu skepticizma kada su zajedničke teme u pitanju vaših saradnika i trenutno lošijeg poslovnog aranžmana.

Ljubav: Volite mnogo toga da pokazujete kao doslovno dobru poziciju u kojoj se nalazite kada su vaše emocije u pitanju. Partner vas podržava.

Zdravlje: Više se krećite.

 

ŠKORPIJA

Posao: Navodite razne komentare na štetu svojih saradnika. Na neke detalje ne možete da utičete u većoj meri. Morate da budete dovoljno otvoreni za nešto više ovaj put.

Ljubav: Pokazujete prema partneru određeni pasivan stav I to je pomalo loša odluka za nekoga ko je možda I vaš otvoren suparnik.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker