ASTRO

Dnevni horoskop za 26. jul: Drage Device, ovaj put će sve biti drugačije

0
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Posao: Koliko je važno da shvatite da je sve prolaznog karaktera pa i ovo čime se trenutno bavite. Ono što je prmarno dobro jeste da vi u suštini uživate u svom poslovnom planu.

Ljubav: Ne dozvoljavate da vam nešto prođe neopaženo kod partnera u većoj meri. Želite da kontrolišete veći deo emocija.

Zdravlje: Povišen holesterol.

 

BIK

Posao: Na neke detalje nije vredno truda da utičete. Morate da budete dosledni svojih obaveza I želja ali I sa druge strane da se dovoljno pripremite za nešto sasvim novo na vašem poslovnom planu.

Ljubav: Kada je u pitanju jača ljubavna veza nije na odmet da se dodatno angažujete u većoj meri koliko je to potrebno da bi osvojili srce jedne osobe.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

 

BLIZANCI

Posao: Kada je u pitanju privatni biznis nije na odmet bolja solucija koju bi mogli sebi da birate u skorije vreme. Ovo je odlična prilika koja vam se pruža.

Ljubav: Pokazujete određene simpatije prema osobi koja je rođena u znaku Jarca. Morate da shvatite da ovaosoba ima isuviše obaveza da bi se vama bavila.

Zdravlje: Probadanje u predelu srca.

 

RAK

Posao: Ne morate doslovno da se bavite svojim poslovnim planom, bar za neko vreme. Ono što vam se sugeriše jeste pojačana aktivnost na segmntima kna oje niste računali da vam mogu doneti veći prihod.

Ljubav: Niste dovoljno hrabri trenutno I dapresečete neke stvariu svoju korist što se emotivne slike tiče. Dovoljno st epovučeni da ne želite da kvarite svoj ambijent.

Zdravlje: Solidno.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

LAV

Posao: Koliko se budete upustili u trenutnu igru što se finansijskog dela tiče u toj meri ćete moći mnogo toga da rešite u svoju korist.

Ljubav: Polako se otvarate na emotivnom plan I ne želite da vam se neko meša u vezu u kojoj ste trenutno. Pokušajte da budete dovoljno otvoreni I priznate da neke stvari ne idu u vašu korist.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

 

DEVICA

Posao: Principe koje vi sprovodite su pomalo zastareli. Okrenite se dovoljno ostalim poslovnim segmentima, koji vam donose ozbiljniju zaradu.

Ljubav: Potencirate borbeni stav kada su vaše emocije u pitanju. Partner je pomalo oštar u svojim namerama koje su dosta otvorenije ovaj put.

Zdravlje: Vrtoglavica.

 

VAGA

Posao: Pokazujete dozu skepticizma kada su zajedničke teme u pitanju vaših saradnika i trenutno lošijeg poslovnog aranžmana.

Ljubav: Volite mnogo toga da pokazujete kao doslovno dobru poziciju u kojoj se nalazite kada su vaše emocije u pitanju. Partner vas podržava.

Zdravlje: Više se krećite.

 

ŠKORPIJA

Posao: Navodite razne komentare na štetu svojih saradnika. Na neke detalje ne možete da utičete u većoj meri. Morate da budete dovoljno otvoreni za nešto više ovaj put.

Ljubav: Pokazujete prema partneru određeni pasivan stav I to je pomalo loša odluka za nekoga ko je možda I vaš otvoren suparnik.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

STRELAC

Posao: Ne želite da vam se mnogo toga desi bez određenog razloga. Saradnici koji su računali na vas nisu bili u boljoj poziciji da vam sugerišu da ovaj put možda niste u pravu.

Ljubav: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, imaćete dovoljno zajedničkih ideja da učvrstite svoj odnos.

Zdravlje: Odlično.

 

JARAC

Posao: Niste neko ko bi prepuštao stavri da se dešavaju po određenoj inerciji. Pasivnost opet zaboravite I pokažite veći entuzijazam.

Ljubav: Ne računajte na dinamizam od strane osobe koja vas ne zaslužuje. Birajte ono najbolje za sebe.

Zdravlje: Nesanica.

 

VODOLIJA

Posao: Možda ne želite dosta tog sebi da priznate kao što je propuštena prilika na koju niste mogli da utičete u većem obimu.

Ljubav: Postavite se što bolje prema partneru koji vas podržava, jer ste u odličnoj poziciji, koja ovaj put obećava nešto konkretniju situaciju.

Zdravlje: Možete imati iznenadni umor.

 

RIBE

Posao: Osećate veliku dozu elana, koji vas prosto podiže I pravi odličan ambijent na putu kojim ste krenuli dalje u akciju nap utu ka uspehu.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu ne očajavajte kada su u pitanju ne uzvraćene emocije ovaj put. Vaša snaga leži u konkretnim stvarima pa se tako i vladajte u narednom periodu.

Zdravlje: Proverite svoju krvnu sliku.

 

foto: Profimedia

 

Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com

 

makonda-tracker