ples planeta

Dnevni horoskop za 21. oktobar: Blizancima je sve u znaku posla, a jedan znaka čeka svađa sa partnerom

0

Ko će uzalud tražiti uslugu, a kome će okoline soliti pamet ceo dan? Pogledajte astrološku prognozu za 21. oktobar 2024.

Škorpijama 'sole pamet', a one se suzdržavaju.... verovatno ne zadugo!
Škorpijama "sole pamet", a one se suzdržavaju.... verovatno ne zadugo!foto: Kite_rin/Shutterstock

STRELAC


Promene u poslednjem trenutku i inače ne možete da „svarite“ a danas će ih biti više. Sasvim dovoljno da vam zagorčaju radni dan. Pošto ćete biti u mrgodnom raspoloženju, možete se tako postaviti i prema voljenoj osobi.


JARAC


Prvi deo dana će vam biti pod tenzijom i naporan, jer nikako ne uspevate da se uskladite sa partnerima i saradnicima. U emotivnom segmentu dan je savršen za susret sa voljenom osobom ili za kontakt sa nekim ko vam je simpatičan.

VODOLIJA


Da biste napravili konkretnije dogovore, morate se prilagoditi drugima. A to baš i neće biti jednostavno, pogotovo u prepodnevnim satima. Iako se zbog posla nervirate, u emotivnom segmentu ste potpuno zadovoljni. Tu danas sve ide kako treba.


RIBE


Ne dopada vam se što ste pritisnuti preteranim zahtevima od strane saradnika. Ipak, svesni ste da morate odreagovati na pravi način i napraviti kompromisnu varijantu. Potreba za partnerom je velika, ali ćete teško uspeti i da je ostvarite.

 

BONUS VIDEO

Mundalna astrologija

 

makonda-tracker