ples planeta

Dnevni horoskop za 21. oktobar: Blizancima je sve u znaku posla, a jedan znaka čeka svađa sa partnerom

0

Ko će uzalud tražiti uslugu, a kome će okoline soliti pamet ceo dan? Pogledajte astrološku prognozu za 21. oktobar 2024.

Device su preterano koncentrisane na posao
Device su preterano koncentrisane na posaofoto: Rido/Shutterstock

LAV


Emotivni partner vas je iznervirao postupkom ili promenom u dogovoru i ceo dan nakon toga će vam proći u nekoj mutnoj atmosferi. Kao za baksuz – posla ima preko glave. Odradite sve što se postavi pred vas kako znate i umete.


DEVICA


Toliko ste usredsređeni na obaveze da nećete ni primećivati šta se dešava oko vas. Potrudite se da sve odradite na vreme, iako će to povremeno biti dosta težak zadatak. Jedna osoba je zainteresovana za vas i povremeno vam šalje „signale“.

VAGA


Ne baš dobri međuljudski odnosi. Možda bi bilo najbolje da se posvetite obavezama i da ne ulazite u rasprave sa ljudima kojima ste okruženi. Nešto napetija komunikacija sa partnerom tokom prepodneva, ali se krajem dana sve smiruje.


ŠKORPIJA


Imate posla preko glave, a neko je krenuo da vam „soli pamet“ od ranog jutra. Pitanje je koliko dugo ćete ovu situaciju moći da oćutite. Nezadovoljstvo zbog emotivnog segmenta. Nekim svojim postupcima možete uvrediti voljenu osobu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker