astro prognoza

Dnevni horoskop za 29. novembar: Jedan znak očekuje SVAĐA zbog NOVCA sa partnerom, a koga čeka PREOKRET U KARIJERI?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta vam donose ove srede 

 

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR foto: Maria Markevich/Shutterstock

Strelac

 

Promene koje ste izbegavali dolaze na dnevni red. Prilika za promenu mesta stanovanja ili posla se pojavljuje. Razmislite o mogućnostima i budite spremni na novu avanturu.

LJUBAV

Nova životna faza može uticati na odnos. Razgovarajte s partnerom o planovima i delite svoje očekivanje kako biste očuvali ravnotežu.

POSAO

Ako se otvori prilika za promenu posla ili mesta stanovanja, razmotrite je. Budite otvoreni za nove izazove i radite na razvoju svojih veština.

ZDRAVLJE

Pripremite se za promene i održavajte dobar odnos s partnerom kako biste smanjili stres.

 

Jarac

 

Poboljšanja u komunikaciji donose pozitivne vesti o napredovanju u karijeri. Emotivni odnosi se takođe poboljšavaju, pa se radujte harmoniji s partnerom.

LJUBAV

Danas ćete čuti pozitivne vesti koje će poboljšati odnos s partnerom. Otvorite se za razgovor i delite svoje planove i očekivanja.

POSAO

Očekuju vas pozitivne vesti u vezi s napredovanjem u karijeri. Nastavite sa poslovnim aktivnostima s optimizmom i verom u vlastite sposobnosti.

ZDRAVLJE

Održavajte balans između poslovnih i emotivnih obaveza kako biste sačuvali mentalno i emotivno zdravlje.

 

Vodolija

 

Nervoza i osećaj deprimiranosti mogu biti posledica udaljenosti od voljenog bića. Posvetite se poslovnim projektima koji zahtevaju kreativnost i radite na postizanju zadovoljavajućih rezultata.

LJUBAV

Udaljenost od voljenog bića može uticati na emocionalno stanje. Posvetite se poslovnim projektima i postignutim rezultatima kako biste smanjili osećaj usamljenosti.

POSAO

Posvetite se poslovnim zadacima koji zahtevaju kreativnost. Postignuti rezultati će vam pružiti zadovoljstvo i ublažiti osećaj deprimiranosti.

ZDRAVLJE

Održavajte emocionalnu ravnotežu i usmerite svoju kreativnost ka poslovnim projektima.

 

Ribe

 

Iznenadna poseta bliske osobe koja se suočava s problemima menja vašu rutinu. Pružite punu emotivnu podršku i izbegavajte osuđivanje.

LJUBAV

Posvećenost i podrška partneru u teškim trenucima jačaju vaš odnos. Otvoreno razgovarajte i delite osećaje kako biste ojačali emotivnu vezu.

POSAO

Danas možete naići na izazove u vezi s poslovnim promenama. Otvorenost za nove početke i prilagodljivost su ključevi uspeha.

ZDRAVLJE

Pazite na svoje emocionalno zdravlje i pružite podršku bliskim osobama u teškim trenucima.

 

Bonus video:

 

Idu li astrologija i horoskop zajedno? 

 

 

 

 

 

makonda-tracker