zvezde kažu

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Devicama stiže NOVAC, a kome se vraćaju DUHOVI PROŠLOSTI (od 27. novembra do 3. decembra)?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

NEDELJNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP foto: Di Studio/Shutterstock

I opet je na udaru sfera ljudskih odnosa. Pojaviće se pukotine u ljubavnim zajednicama, nesuglasice u poslovnoj saradnji, počeće da izbijaju svađe među rođacima... Ali čovek ne živi samo od odnosa.

 

A ako stvari ovde ne funkcionišu, onda samo treba da preusmerite pažnju na stvari koje trenutno dobro funkcionišu.

 

Šta je najbolje učiniti, šta izbegavati i kako se izboriti sa nedeljnim poteškoćama za svaki horoskopski znak? Odogovore potražite u novom nedeljnom horoskopu.

Ovan

 

Ovanovi ove nedelje mogu doživeti razočaranje. Vi ste entuzijastična i strastvena osoba; ako vas zanese neka ideja, ne možete da podnesete bilo šta drugo. Međutim, sada morate pažljivo pristupiti ovome. Stvar može da se pokaže kao neobećavajuća, a nova simpatija nije obostrana. Dakle, ne idite „preko ivice“; trezven proračun je vaš najbolji prijatelj.

 

Bik

 

Neko će biti jako uznemiren vašim prosperitetnim ličnim životom. Nezadovoljstvo će biti usmereno ne na vas, već na vašeg partnera. „Štetočine“ će početi da mu postavljaju zamke na poslu, mešajući se u vašu vezu i na svaki mogući način privlače pažnju na sebe. Šta da radite? Odgovor je jednostavan: ignorisati. Pas laje – karavan ide dalje.

 

 

Blizanci


Blizancima će pomoći smirenost i strpljenje. Može se ispostaviti da vaš koherentan i promišljen akcioni plan ne podnosi test stvarnosti, a u stvarnosti sve može biti komplikovanije nego što se u početku mislilo. Ali ovo nije razlog da napustite ono što ste započeli, samo prihvatite da će za to trebati još malo vremena.

 

Rak


Ova nedelja će biti puna sitnih nevolja, dosadnih grešaka i smešnih nevolja. Sve ovo je nekritično, ali može ozbiljno pokvariti planove. Stoga, dišite duboko, tretirajte sve filozofski. Štaviše, ako se ne zaokupite malim stvarima i ne pogledate širu sliku, sve ispada sasvim dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker