astro

Dnevni horoskop za 26. septembar: Realnost je (ne)prijatelj broj 1 - jedne čeka romansa, a druge kraj ljubavi

0

Zvezde predviđaju da će 26. septembar biti veoma uzbudljiv za mnoge horoskopske znakove. 

Imajte na umu da će pripadnici pojedinih horoskopskih znakova pojedini svoje frustracije ispoljavati na pogrešan način
Imajte na umu da će pripadnici pojedinih horoskopskih znakova pojedini svoje frustracije ispoljavati na pogrešan način foto: Roman Kosolapov Shutterstock

Strelac

 

LJUBAV: Moguća su zahlađenja u odnosima za one koji su u dugotrajnim vezama. Važno je da komunicirate sa svojim partnerom kako biste prevazišli nesporazume.

POSAO: Kada je reč o novcu, danas ćete imati uspeha. Iskoristite priliku da donesete pametne finansijske odluke.

ZDRAVLJE: Opšte zdravstveno stanje je uglavnom dobro, ali nemojte zanemarivati brigu o svom telu. Održavanje zdravog načina života je važno za dugoročno dobro zdravlje.

 

Jarac

 

LJUBAV: Nemojte lično shvatati tuđe reči i postupke, čak i ako su u pitanju vaši partneri. Ponekad ljudi izražavaju svoje frustracije na pogrešan način.

POSAO: Naredni period donosi značajne događaje i promene na poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove i prilike.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u nogama, pa obratite pažnju na svoje fizičko zdravlje i razmotrite vežbanje ili fizioterapiju kako biste se osećali bolje.

 

Vodolija 

 

LJUBAV: Mogli biste osetiti da neko narušava vašu teritoriju i uticaj na vašu vezu je oslabljen. Važno je da se zapitate kako ste postavili temelje u vašem odnosu i da ne krivite druge za svoje nesigurnosti.

POSAO: Budite spremni na izazovan dan na poslu, jer stres može biti prisutan. Ostanite smireni i koncentrisani na svoje zadatke.

ZDRAVLJE: Pokušajte smanjiti nervozu i stres uz pomoć tehnika relaksacije. Održavanje emocionalne ravnoteže je važno za vaše zdravlje.

 

Ribe

 

LJUBAV: Mogli biste početi sumnjati u odanost svog partnera, ali pre nego što donesete zaključke, dajte sebi vremena da pažljivo razmislite i proverite činjenice.

POSAO: Završavanje svojih obaveza može vam pomoći da se nosite sa emocionalnim izazovima u kojima se trenutno nalazite. Fokusirajte se na posao kao terapiju.

ZDRAVLJE: Redovno proveravajte svoj krvni pritisak kako biste održavali dobro zdravlje.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

makonda-tracker