astro

Dnevni horoskop za 26. septembar: Realnost je (ne)prijatelj broj 1 - jedne čeka romansa, a druge kraj ljubavi

0

Zvezde predviđaju da će 26. septembar biti veoma uzbudljiv za mnoge horoskopske znakove. 

Neko će danas morati dobro da razmotri poslovne odluke
Neko će danas morati dobro da razmotri poslovne odluke foto: Shutterstock / GaudiLab

Lav

 

LJUBAV: Vaša nedavna odluka može izazvati preispitivanje, sumnju i nezadovoljstvo kod vašeg partnera. Važno je da komunicirate i pokušate razjasniti svoje odluke i planove kako biste održali harmoniju u vezi.

POSAO: Imate snažnu želju za promenom i napredovanjem u poslovnom životu. Spremni ste da se suočite s izazovima kako biste ostvarili svoje ciljeve.

ZDRAVLJE: Pokušajte biti umereniji u svojim porocima kako biste očuvali svoje zdravlje. Balans je ključ.

 

Devica

 

LJUBAV: Duboko zaronite ispod površine u svojim međuljudskim odnosima. Pronalaženje skrivenih aspekata može biti ključ za rešavanje problema i stvaranje pozitivnih promena.

POSAO: Pre nego što donesete bilo kakve poslovne odluke, važno je da dobro razmislite i budete taktični u svojim pristupima. Ne žurite sa odlukama.

ZDRAVLJE: Posvetite pažnju svojoj ishrani i pokušajte održavati balansiranu i zdravu ishranu kako biste sačuvali svoje zdravlje.

 

Vaga

 

LJUBAV: Strast koju osećate danas mogla bi vas inspirisati da poradite na svom fizičkom izgledu kako biste se osećali samopouzdano i privlačno.

POSAO: Moglo bi vam postati jasno da biste mogli da unovčite svoj hobi i pretvorite ga u profitabilan posao. Razmislite o tome kako da iskoristite svoje talente na najbolji način.

ZDRAVLJE: Opustite se i posvetite vreme sebi. Važno je da održavate svoj emocionalni balans i mentalnu dobrobit.

 

Škorpija

 

LJUBAV: Danas je dan bez ljubavnih drama. Bez obzira na to koliko ste uzbuđeni ili nervozni, podizanje tona i korišćenje malih laži neće vas dovesti bliže svom cilju u ljubavi. Budite iskreni i direktni.

POSAO: Pazite se u poslovnom okruženju, jer neko ima informacije koje vam mogu stvoriti probleme. Budite obazrivi i temeljiti u svom radu.

ZDRAVLJE: Proverite svoje zdravlje, posebno štitnu žlezdu, kako biste bili sigurni da je sve u redu. Održavanje zdravlja je ključno za vašu dobrobit.

 

makonda-tracker