astro prognoze

Venera u Devici im donosi LJUBAV NA PRVI POGLED: 3 horoskopska znaka koja će ove jeseni upoznati SRODNU DUŠU

0

Jesen će biti najromantičniji period godine za sledeće znake.

Proverite da li ste među horoskopskim znacima koji će se zaljubiti ove jeseni
Proverite da li ste među horoskopskim znacima koji će se zaljubiti ove jesenifoto: Shutterstock/Vyshnova

U subotu nam stiže jesen, a ona sa sobom nosi dosta promena, a za neke će biti i najromantičniji period godine, prenosi Sensa.

 

U oktobru, Venera stiže u znak Device, pomažući pripadnicima ovih znakova da dođu do prave ljubavi.

 

Oni koji započnu vezu sada pronalaze svoju srodnu dušu. Dakle, ako ste slobodni i spadate u ova tri znaka, uživajte u mogućnostima koje vam nudi univerzum u jesen 2023. godine.

  • Škorpije


Škorpije su poznate po svojoj strasti i intenzitetu, a ovi kvaliteti ih ove jeseni čine izuzetno podložnim ljubavi na prvi pogled. Za Škorpiju, fizička privlačnost i duboka hemija su od suštinskog značaja, a jesen, sa svim svojim bojama i senzacijama, pruža savršenu pozadinu za ove urođenike da osete nepopravljivu privlačnost prema nekome.


U ovo doba godine Škorpije mogu otkriti duboku vezu sa osobom koja izaziva njihovo interesovanje. Spremni su da se prepuste talasu osećanja i upuste u intenzivne i strastvene veze, koje često počinju na prvi pogled. Za Škorpije koje se zaljube ove jeseni, ova ljubav može biti duboka i trajna, zbog njihove emocionalne dubine.

 

  • Vage


Vagama vlada Venera, planeta ljubavi, što ih čini sklonim da uvek traže romantične veze. U jesen, uz opalo lišće i slatke arome sezone, Vage su privučene okolnom lepotom i romantičnim potencijalom koji donosi ovo godišnje doba.


Vage su sklone da se ove jeseni zaljube na prvi pogled, tražeći partnere koji dele njihovu strast prema umetnosti, lepoti i ravnoteži u odnosima. Njihova ljubav na prvi pogled može biti poput bajke, sa romantičnim trenucima pod svetlošću meseca ili šetnjama šumom prekrivenom suvim lišćem. Za Vagu, naredni meseci donose obećanje duboke i autentične ljubavi.

Tri horoskopska znaka će možda na jesen upoznati srodnu dušu.
Tri horoskopska znaka će možda na jesen upoznati srodnu dušu.foto: Shutterstock/George Rudy


Zašto najčešće prekida vezu, u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka. Rođeni Vaga ne može da stoji pored pesimistične žene

 

  • Ribe


Ribe su najosetljiviji i najintuitivniji znak zodijaka, a jesen ih čini otvorenijima za duboke romantične veze. U ovom periodu Ribe često privlače ljudi sa zanimljivom životnom pričom ili kreativnom i umetničkom dušom.


Jesen inspiriše Ribe da sanjaju o bajkovitim ljubavima i partnerima koji razumeju njihove emocionalne dubine.

 

Ovaj znak je spreman da se prepusti talasu emocija i zaljubi se na prvi pogled, tražeći duhovne i sentimentalne veze koje ispunjavaju njihovo srce radošću i inspiracijom.

 

 

makonda-tracker