astro prognoza

Dnevni horoskop za 20. mart: Lavovima se smeši FINANSIJSKI DOBITAK, Device, ne donosite ISHITRENE ODLUKE

0

Ko treba da izbegava sukobe, a ko treba da bira reči?

Vage treba da izbegavaju ljubomoru.
Vage treba da izbegavaju ljubomoru.foto: Shutterstock/doodko


Vaga

Lični odnosi danas su podložni raznim promenama, izbegnite ljubomoru. Zvezde preporučuju obuzdavanje trenutnih impulsa i izbegavanje sukoba kako biste održali harmoniju.

Škorpija

Izbegavajte sukobe i oštre diskusije sa drugima ovog dana, čak i ako imate istinu na svojoj strani, možete nehotice povrediti nečija osećanja. Uveče će vam zvezde pružiti priliku da se udaljite od problema i usredsredite se na samospoznaju, na razotkrivanje nekih tajni.

Strelac

Želja da idete u korak sa vremenom nateraće vas da razmišljate o nekakvoj akciji, investiciji, ali vas neko u porodici ili okruženju neće podržati, pa možete da izgubite veru u sopstvenu intuiciju i odustanete od planova. Ovo je pogrešan pristup, samo prikupite više informacija.



Jarac

Postoji razlog da ovog dana manje vremena posvetite rutinskim i sporednim poslovima, usmerite svu svoju energiju ka ciljevima i onome što može doneti korist upravo sada. Upoznaćete ljude koji će vas podržati u vašim nastojanjima, pomoći vam resursima i održati vas na putu.

Vodolija

Ujutru možete dobiti vesti vezane za novac, novi posao ili druge lepe trenutke koji će vas uzbuditim i mogu izobličiti postojeću stvarnost. Nemojte žuriti da delujete bez proučavanja svih detalja. Na ovaj dan spekulacije, glasine i neproverene informacije mogu negativno uticati na vaš život - izbegnite ih.

Ribe

Vera u čuda, maštanje, izbegavanje stvarnog stanja stvari može da vas odvede na potpuno pogrešan put. Ovo može negativno uticati na vašu profesionalnu sferu i lični život. Pokušajte da analizirate svaki aspekt koji morate da uzmete u obzir i pažljivo razmotrite sve moguće razvoje svojih odluka.

 

 

 

makonda-tracker