astro prognoza

Dnevni horoskop za 20. mart: Lavovima se smeši FINANSIJSKI DOBITAK, Device, ne donosite ISHITRENE ODLUKE

0

Ko treba da izbegava sukobe, a ko treba da bira reči?

Blizanci, slušajte šta vam srce govori.
Blizanci, slušajte šta vam srce govori.foto: Shutterstock/sivilla

 

Ovan

Učešće u nekom događaju može sa sobom poneti i poznanstvo sa novom osobom prema kojoj ćete osetiti povezanost na prvi pogled, vaš šarm će je nepovratno osvojiti. Zato nemojte ignorisati ponude da učestvujete u nečemu čak i na poslu, piše Sensa.

Bik

Danas birajte reči i sredstva sa kojima postižete ciljeve. Dobro je vreme da se povežete sa nekim novim, ali ne dozvolite da vam srce preplave iluzije. Ostanite čvrsto na zemlji.

 

Blizanci

Ako ste imali problema sa novcem ili trenutno imate problema sa novcem, možda ćete sada biti u iskušenju da rizikujete. Ovde budite oprezni. Pokušajte da budete tamo gde se osećate dobro, slušajte šta vam srce govori, uživajte u komplimentima, izjavama ljubavi koje možete dobiti.


Rak

U vašoj moći da ubedite druge da vas podrže u postizanju ciljeva koje ste sebi postavili, vaši jasni argumenti će vam pomoći u pregovorima. Verovatno će se ovog dana pojaviti prilike koje se više neće ponavljati u bliskoj budućnosti, pa ne oklevajte, primenite ih. Pokušajte da pomognete voljenoj osobi u njegovim poduhvatima.

Lav

Zvezde žele da vam skrenu pažnju na finansijski sektor, možete dobiti dobar novac u budžetu, ostavite ga za razvoj za sada. Ako ste slobodni, imate šansu da započnete novu fazu zajedničkog života sa divnom osobom.

Devica

Možete početi da oklevate u donošenju odluka, promenite pravac ili preispitate svoje postupke po nekom pitanju, kao i da pokušate da promenite tok nekih događaja. Zvezde preporučuju da ne donosite ishitrene odluke zbog kojih ćete se kasnije kajati.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker