astro prognoza

Dnevni horoskop za 19. mart: Rakovi treba da okušaju sreću u pronalasku posla, Device žude za osobom iz prošlosti

0

Drugi dan vikenda donosi mnoga iznenađenja 

Device će ove nedelje žudeti za osobom iz prošlosti
Device će ove nedelje žudeti za osobom iz prošlostifoto: NDAB Creativity/Shutterstock

Vaga

 

Dans ćete morati da radite dosta i monotono, što ne može a da ne utiče na vaše raspoloženje i želju da iznova dolazite na posao. Međutim, ovaj dan samo treba doživeti: sutra će sve biti mnogo lakše i srećnije. Biće vam veoma teško da shvatite čega ste se toliko plašili pretnodnog dana.

 

Škorpija

 

Danas, želja da se nešto dobije bez truda može biti zadovoljena, ali to će vas lišiti nekih obećavajućih mogućnosti. Razmislite o tome koliko vam je dragocena besplatna usluga.

 

 

Strelac

 

Ako danas imate sreće, onda će se jedno od vaših poznanstava danas pretvoriti u pravo prijateljstvo. Zato uhvatite sreću za rep. Ako otvorite srce, moguča je ljubav.

 

Jarac

 

Vaš današnji uspeh zavisi samo od toga koliko će vaša komunikacija sa kolegama biti produktivna. Samo nemojte, kao što to često radite,, prisiljavati sve da prate vaš plan akcije. Naučite da slušate mišljenja drugih, jer pored vas još uvek postoje ljudi koji su sposobni da nađu izlaz.

 

Šta vam donosi najnovija astro prognoza za nedelju, 18. mart?
Šta vam donosi najnovija astro prognoza za nedelju, 18. mart?foto: Shutterstock

 

Vodolija

 

Šta god da se desi, obavezno završite posao, ne odlažite sve za sutra. Pravilno izračunajte svoje fizičke i mentalne sposobnosti, a ako niste sigurni u sebe potražite savete u ljudima kojima verujete.

 

Ribe

 

Danas ćete se osećati kao vođa na poslu, a oni oko vas će vas rado podržati. Dobar dan za uvođenje vaših projekata u radni tok. Uz uspešan splet okolnosti, možete uspešno da završite posao koji je davno započet.

 

 

makonda-tracker