astro prognoza

Dnevni horoskop za 19. mart: Rakovi treba da okušaju sreću u pronalasku posla, Device žude za osobom iz prošlosti

0

Drugi dan vikenda donosi mnoga iznenađenja 

foto: Shutterstock / structuresxx
foto: Shutterstock / structuresxx

Najnoviju astro prognozu donosi vam Sensa

 

Ovan

 

Na današnji dan samo kritički odnos prema sebi i svom poslu omogućiće vam da se najbolje nosite sa svojim neposrednim radnim obavezama. Neka kritika bude umerena, ne budite prestrogi prema sebi.

 

Bik

 

Vaša sposobnost da vidite i osetite ono što drugi ne mogu da vide danas će biti poboljšana uticajem Meseca. Ako vam je nešto do sada ostalo misterija, sada ćete sigurno pronaći odgovore.

 

 

Blizanci

 

Danas bi trebalo da imate izuzetno zgodnu priliku da vratite pozicije koje ste nekada izgubili. Ne propustite mogućnosti koje vam se nude.

 

Rak

 

Danas ćete moći da pokažete svoju najbolju stranu - niste ni slutili da imate takve talente. Odličan dan za one koji traže posao. Možda ćete okušati sreću?

 

Rakovi treba da oprobalju sreću u poslu
Rakovi treba da oprobalju sreću u poslu foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

 

Lav

 

Ponekad se za sreću treba boriti. I za sreću voleti i biti voljen takođe. Danas ćete morati sami da doživite sve radosti i tuge ove borbe. Najverovatnije ćete iz toga izaći kao pobednik, ali ova pobeda vam neće doći na najlakši način.

 

Devica

 

Danas će vas napasti duhovi prošlosti. Odjednom ćete poželeti da se vratite svojoj nekada voljenoj osobi ili bar da je vidite, čujete njegov glas, osetite da je blizu. Glavna stvar je da dobro razmislite pre nego što napravite krupne korake.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker