astro

Dnevni horoskop za 16. mart: Neko mora reći NE izlascima, dok nekoga očekuju teške LJUBAVNE odluke

0

Šta nam zvezde predviđaju za 16. mart 2023. godine? 

Nekoga čekaju teške odluke na polju ljubavi
Nekoga čekaju teške odluke na polju ljubavi foto: oneinchpunch/Shutterstock

Ovan

 

Možete očekivati sjajna iskustva s bliskim prijateljima. Postoji prilika za sklapanja novih prijateljstava i putovanja, piše Sensa. 

 

Bik

 

Čini vam se da radite u prazno. Pomoglo bi kad biste odbili izlaske i druga društvena okupljanja dok vam se ne vrati energija. Trenutno ne možete doneti odluku.

 

Blizanci

 

Danas nemojte gubiti živce, pogotovo ako je novac u pitanju. Mogli biste biti besni zbog finansijske stvari nad kojom nemate kontrolu. Ljutnja samo pogoršava situaciju.

 

Rak

 

Nije važno jeste li slobodni ili ste u stalnoj vezi. U ovom trenutku pred vama se pojavljuju značajne promene i prilike. Odluke koje se tiču ljubavi nisu uvek lake, ali su sada nužne.

 

Lav

 

Danas tražite emocionalne dubine. Dirljivo muzika i intimna, iskrena veza s prijateljem ili voljenom osobom je ono što će vam vratiti osmeh na lice.

 

Devica

 

Danas se sve vrti oko odnosa. U kojem trenutku ćete se suočiti s ovim problemima? Ako ne sada, kada? Vreme je da prestanete odugovlačiti.

 

 

 

Vaga

 

Danas možete preterano reagovati na reči i dela vaših kolega. Sada bi bilo najbolje da imate strpljenja.

 

Škorpion

 

Verovali ili ne, vaša bi teskoba mogla pokrenuti  potragu za odgovorima koji su vam potrebni. Uskoro očekujte neobičnu životnu lekciju.

 

Strelac

 

Pokušajte objektivno da procenite nove okolnosti pre donošenja odluke. Nakon što to učinite, nastavite s tim i otpustite prošlost. Ne vraćajte se na staro!

 

Jarac

 

Nije sramota menjati planove i prilagođavati se situaciji. Ne trebate se strogo držati starih stavova, ako želite promeniti odluku. Previše ste strogi prema sebi.

 

Vodolija

 

Imate dosta energije da postignete šta god želite. Vaša brzina ostavlja druge iza sebe. Trenutno ste skloni menjanju mišljenja o poslovnim pitanjima.

 

Ribe

 

Vaš društveni život je u fokusu. U zavisnoti od drugih faktora, može biti aktivan, konstruktivan, stresan ili iritantan. Sada je momenat da formirate neka nova prijateljstva ili da neka stara procvetaju.

 

 

 

 

 

makonda-tracker