astro prognoza

Dnevni horoskop za 8. mart: Škorpije, pokažite svoja osećanja, Ribe će dobiti lepe vesti

0

Danas je poseban dan za sve žene ovog sveta, evo šta poručuju zvezde

Škorpije ovog 8. marta treba da pokažu svoja osećanja
Škorpije ovog 8. marta treba da pokažu svoja osećanja foto: Shutterstock/bbernard


Vaga

 

Nemojte se plašiti da svoju udobnost stavite ispred svega, čak i ako drugi kažu da je vaša odluka pogrešna. Najvažnije je da budete hrabri i da se ne plašite da izgubite jedno da biste dobili drugo, ali kvalitetnije.

Škorpija

 

Pozovite osobu koja vam je nedostajala već duže vreme, ali niste našli vremena da kontaktirate. Uroniti u topla osećanja i podsetite voljene koliko im je stalo za njih.

 



Strelac

 

Pokažite se kao lider, imate osobine koje vam mogu pomoći da vodite druge. Dobićete nove perspektive ako naučite da upravljate ne samo poslovima, već i ljudima u svom okruženju, pomažete im i usmeravate ih u pravom smeru.

Jarac

 

Treba da pobedite sebe, odustanete od nečega i možda zakoračite u nepoznato kako biste prešli na nove nivoe i obnovili svoj život. Ne plašite se da pogledate u oči nečemu svežem da biste skinuli okove koji vam sputavaju slobodu.

 

Ribe će ovog 8. marta dobiti lepe vesti
Ribe će ovog 8. marta dobiti lepe vesti foto: Shutterstock / baranq



Vodolija

 

Krećete se ka velikom cilju koji vam je izuzetno važan. Drugima može izgledati da se fokusirate na previsoke ambicije, ali za vas je to poseban put koji treba savladati kroz određene poteškoće.

Ribe

 

Očekuje vas uspešan završetak posla na kome ste radili neko vreme. Iznenada možete dobiti vest da je sve uspešno rešeno. Proslavite ovaj trenutak, nemojte ga uzimati zdravo za gotovo.

 

 

makonda-tracker