proverite da li je tačno?

Da li ste rođeni u ponedeljak, utorak, sredu? Evo šta DAN ROĐENJA otkriva o vašoj ličnosti

0

Dan kada ste rođeni otkriva vašu ličnost: šarmeri se rađaju u petak, strastveni ljudi u utorak...
 

foto: Shutterstock / theshots.co
foto: Shutterstock / theshots.co

Horoskop je tu da nas zabavi, opusti, nasmeje, a nekada zaista može da otkrije neke detalje naše ličnosti.

 

Poroverite šta vam sada donosi nova zanimljiva astro prognoza. Rođeni u ponedeljak su osetljivi i emotivni. Rođeni u sredu su inteligentni i duhoviti, dok oni rođeni u nedelju imaju snažan osećaj identiteta i nezavisan stav.

 

Dan kada ste rođeni povezan je sa određenom planetom koja će uticati na vas tokom vašeg života. Stari Vavilonci su svaki dan u nedelji pripisivali određenoj planeti.

 

 

Energija svake planete utiče na osobine ličnosti i ponašanje, kao i na pogled na život.


Šta dan kada ste rođeni govori o vama?

 

Ponedeljak


Ponedeljak je dan kojim vlada Mesec. Ako ste rođeni u ponedeljak, možda ste neko ko je osetljiv ili emotivan. Vi cenite privatnost i udobnost, a intuicija pokreće mnoge vaše odluke. Briga, majčinstvo, briga o drugima i domu takođe dolaze do izražaja. Pošto je Mesec tako promenljiv, ovo nije dan da započnete bilo šta osim ako niste otvoreni za promene u budućnosti.

 

Dan na koji ste rođeni otkriva mnogo toga o vama
Dan na koji ste rođeni otkriva mnogo toga o vamafoto: Ground Picture, Shutterstock

 

Utorak


Utorkom vlada Mars. Ako ste rođeni u utorak, vi ste neko ko je ambiciozan i strastven. Možda ste orijentisani ka cilju i volite da preduzmete akciju da biste završili stvari. Mars je planeta povezana sa akcijom. To je muška energija kod muškarca ili žene. Ovan i Škorpija su znakovi kojima prirodno vlada Mars, što podstiče stavove poput hrabrosti i smelosti. Mars takođe vlada agresijom i besom.

 

Sreda


Sredom vlada Merkur, a njeni planetarni vladari su Devica i Blizanci. Ako ste rođeni u sredu, možda ste neko ko je inteligentan i duhovit. Vi ste razumni i volite da saopštavate ideje i mogli biste da budete zaista vešti u svemu što se odnosi na medije. Merkur vlada vašim umom i razmišljanjem. Razabirete, analizirate informacije i dolazite do ideja.

 


Četvrtak


Četvrtkom vlada Jupiter, čiji je znak Strelac. Rođeni u četvrtak imaju veliku ličnost i ekspanzivan stav. Oni su prirodno otvoreni i optimistični i vole da proširuju svoj um novim iskustvima. Oni traže istinu i dublji smisao života. Jupiter je planeta ekspanzije i dobitka, istine, mudrosti i viših principa. Volite da širite svoje vidike kroz putovanja, avanture i obrazovanje.

 

Petak


Petkom vlada Venera, čiji su vladajući znaci Vaga i Bik. Ako ste rođeni u petak, vi ste neko ko je šarmantan, ima prirodno prijatnu ili privlačnu ličnost, dobar osećaj za stil i možda voli da uživa u finijim stvarima u životu. Venera vlada ljubavlju, novcem, zadovoljstvima i vrednostima i povezana je sa lepim stvarima.

 

Šta dan na koji ste rođeni otkriva o vama?
Šta dan na koji ste rođeni otkriva o vama?foto: Soloviova Liudmyla/Shutterstock

 

Subota


Subotom vlada Saturn, čiji je planetarni vladar Jarac. Ako ste rođeni na današnji dan, prizemljeni ste i odgovorni. Vi ste tip koji ulaže mnogo truda u postizanje cilja, a vaš stav može biti prirodno ozbiljan i melanholičan.

 

Nedelja


Nedeljom vlada Sunce. Ako ste rođeni u nedelju, onda imate snažan osećaj identiteta i nezavisan stav. Prirodno ste energični i kitnjasti i volite da budete voljeni ili popularni. Sunce je jedna od najvažnijih planeta na karti i ima snažan uticaj na ličnost.

 

 

makonda-tracker