ASTRO

Dnevni horoskop za 27. novembar: Ovnovi VAPE za nečim, a Lavove očekuje lepo iznenađenje

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Pixel-Shot/Shutterstock
foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Očekuju vas pregovori iza zatvorenih vrata. Primena inovativnih ideja obezbediće vam konkurentnu prednost. Nestabilna situacija na porodičnom planu, vaši stavovi su dijametralno suprotni i zahtevaju kompromis. Vaš organizam vapi da se odmori od svega.

 

BIK

 

Proširenje kruga saradnika odraziće se pozitivno na ukupan rezultat vašeg poslovanja. Ulazite u period poslovne ekspanzije. Vaš odnos sa partnerom se stabilizuje u ovom periodu. Planirate odlazak na zajedničko putovanje. Pokušajte da što manje vremena provodite u zadimljenim prostorijama.

BLIZANCI

 

Pozitivna energija utiče na vaše polje prometa i donosim vam povećan obim posla. Finansijski uspeh.

Pred vama je dan koji će obeležiti harmonija u vašem odnosu sa partnerom očekuje vas romantičan izlazak. Idealan je dan za početak odvikavanja od alkohola i pušenja.

 

RAK

 

Planete su naklonjene Rakovima koji se bave kreativnim zanimanjem, kao i onima koji rade sa klijentima. Povećan obim posla. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube u osobu koja je nepristupačna. Potrudite se i osvojićete je. Promenite nešto u svom životu po pitanju zdravlja i odmah ćete se bolje osećati.

Nastavak na sledećoj strani...

Zima, Ljubav, Sreća, Par
foto: Ground Picture/Shutterstock

LAV

 

Vaše polje prometa nalazi se pod izuzetno pozitivnim uticajima, što vam najavljuje povećan obim posla. Finansijski uspon. Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz harmoničan period. Uskoro očekuje lepo iznenađenje. Ovo je dobar trenutak za promenu stila života.

 

DEVICA

 

Devicama tokom ovog dana predstoji uspeh kroz profesionalno usavršavanje. Načinićete veliki korak napred u karijeri. Danas će vam poći za rukom da zajedno sa partnerom sprovedete u delo jednu originalnu zajedničku ideju. Stres će se odražavati na vaše zdravlje, a posebno na kožu.

VAGA

 

Veoma uspešan period za Vage koje se bave uslužnim delatnostima ili zdravstvom. Finansijski uspeh.

Slobodne Vage sve vreme su okružene brojnim udvaračima, pa će im biti lako da odaberu onog ko im se najviše sviđa. Odlično bi bilo da idete bar dva puta nedeljno na fitnes, fudbal, košarku, sve u zavisnosti od afiniteta.

 

ŠKORPIJA

 

Danas do vas mogu dopreti neke spletke. Među kolegama imate tajne neprijatelje koji grade rivalski odnos sa vama. Očekuje vas obnavljanje veze sa osobom koja vam je nekada značila mnogo. Nastavak ljubavne priče iz prošlosti. Problem sa vratnim delom kičme.

Nastavak na sledećoj strani...

Ljubav, Par
foto: pink panda/Shutterstock

STRELAC

 

Povoljan aspekti stvoriće pozitivnu atmosferu tokom vaših poslovnih pregovora i učiniti da oni budu uspešni. Ovaj dan donosi pozitivnu energiju između vas i partnera. Očekuje vas lep izlazak. Utvrdite šta je uzrok povišenog pritiska.

 

JARAC

 

Uspeh na finansijskom planu, i to posebno za Jarčeve koji se bave trgovinom ili rade sa klijentima

Dopada vam se jedna osoba koja se sve vreme ponaša distancirano. Planete su vam naklonjene, načinite prvi korak. Budite oprezni u saobraćaju!

VODOLIJA

 

Početak nove poslovne saradnje i proširenje kruga saradnika najaviće vašu ekspanziju. Finansijski uspeh. Ovaj dan donosi vam iskušenje da uđete u tajnu vezu s osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Vaš nervni sistem je preopterećen.

 

RIBE

 

Početak nove poslovne saradnje doneće vam finansijski uspeh na dugoročnom nivou. Obratite pažnju na sve detalje ugovora. Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju veoma zanimljivu i privlačnu osobu u znaku Lava ili Bika. Potreban vam je odmor!

 

makonda-tracker