ASTRO

Dnevni horoskop za 13. novembar: Lavovima finansijski zastoj i JOŠ JEDAN PROBLEM, dok Jarčeve očekuje romatničan dan

0

Neko će morati da bude posebno pažljiv i da odabere svoje prioritete...

Jesen, Žena, Srećna žena, Lepa žena
foto: BLACKDAY/Shutterstock

STRELAC

 

Nesuglasice u odnosima sa poslovnim saradnicima i nadređenima mogu obeležiti ovaj dan na poslu. Neophodan je kompromis. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz period stabilizacije. Očekuje vas sve veće zbližavanje. Grčevi u nogama, proširene vene, problemi sa krvnim pritiskom, kardiovaskularni sistem – na to obratite pažnju.

 

JARAC

 

Neizvesna situacija na poslu zbog važnog poslovnog sastanka i odgovora poslovnog partnera. Uprkos tome, sledi uspeh. Slobodne Jarčeve očekuje romantičan ljubavni sastanak sa osobom koju su nedavno upoznali. Najbolji lek za stresne situacije je miran život bez stresnih situacija.

VODOLIJA

 

Vaš odnos s nadređenima se popravlja. Pravi je trenutak da izložite svoje originalne ideje, jer će danas naići na dobar odziv. Vodolije koje su u vezi mogu da naiđu na nerazumevanje od strane svog partnera.

Vi ste meteoropata, koji je veoma osetljiv na vremenske promene i vazdušni pritisak.

 

RIBE

 

Nesuglasice u odnosu s poslovnim partnerima mogu dovesti do zastoja u saradnji. Neophodno je kompromisno rešenje. Slobodne Ribe očekuje veoma romantičan ljubavni sastanak sa osobom u znaku Device. Ljubav na prvi pogled. Pravilna ishrana umnogome će vam pomoći da smanjite kiselinu u želucu.

 

 

makonda-tracker