ASTRO

Dnevni horoskop za 13. novembar: Lavovima finansijski zastoj i JOŠ JEDAN PROBLEM, dok Jarčeve očekuje romatničan dan

0

Neko će morati da bude posebno pažljiv i da odabere svoje prioritete...

Jesenja sezona, Jesen, Moda, Stil, Sreća
foto: Creative Lab/Shutterstock

LAV

 

Planete koje upravljaju vašim finansijama prolaze kroz vaše polje platnog prometa. To može stvoriti zastoj. Vaš odnos s partnerom zahteva dodatno prilagođavanje, jer različito gledate na stvari. Neophodan je kompromis. Vaše slabe tačke mogu biti pluća, stopala i povišen krvni pritisak.

 

DEVICA

 

Obnavljanje neke stare poslovne saradnje predstavlja glavnu temu ovog dana. Mogući su administrativni problemi. Slobodne Device će se zbližiti s osobom koju poznaju preko posla. Očekuje vas potpuno novo ljubavno poglavlje. Ukoliko ste bili izloženi stresnim situacijama, osetićete posledice.

VAGA

 

Vaš odnos s nadređenima i poslovnim saradnicima u velikoj meri će se popraviti. Obazrivo upravljajte novcem. Imate osećaj da u vašem odnosu s partnerom nedostaje neki "peti element". Planirate zajedničko putovanje. Svi zdravstveni nedostaci direktna su posledica neurednog života i stresa.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpije koje se bave kreativnim zanimanjem ili rade u ugostiteljstvu mogu da očekuju veliki uspeh i odlične rezultate. Slobodne Škorpije mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju upoznaju na zabavi. Trebalo bi da izbegavate preterano umaranje prekovremenim radom.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker