ASTRO

Dnevni horoskop za 13. oktobar: Strelčeve očekuje veliki preokret, a Vodolije dan pun uspeha

0

Nekoga očekuje jako važan sudbinski susret...

STRELAC

 

Očekuje vas veliki preokret u karijeri, posebno ako se bavite kreativnim zanimanjem ili radite u prosveti. Finansijski dobitak. Strelčevi koji su u vezi uspešno će sprovesti u delo jedan zajednički poduhvat sa partnerom. Obratite pažnju na ishranu, imate neujednačene obroke.

 

JARAC

 

Iskoristite naklonost planeta da završite rad na važnom poslovnom projektu. Ubrzo će uslediti pohvale, ali i finansijska nagrada. Slobodni Jarčevi danas mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na kraćem putovanju. Iskoristite svaki slobodan trenutak za boravak u prirodi.

VODOLIJA

 

Poseban uspeh očekuje one Vodolije koje radi u okviru informacionih tehnologija, komunikacija i saobraćaja. Pruža vam se prilika da upoznate osobu koja će odgovarati vašim kriterijumima. Početak ozbiljne veze. Variranje pritiska, loše deluje na organizam.

 

RIBE

 

Očekuju vas naporni pregovarači na izuzetno značajnom poslovnom sastanku. Uprkos tome, postići ćete dogovor. Slobodne Ribe mogu da upoznaju potencijalnog partnera na nekom kraćem putovanju ili preko prijatelja. Glavobolja, koja može biti tako jaka da prelazi u mučninu.

 

 

makonda-tracker