ASTRO

Dnevni horoskop za 13. oktobar: Strelčeve očekuje veliki preokret, a Vodolije dan pun uspeha

0

Nekoga očekuje jako važan sudbinski susret...

LAV

 

Lavove koje se bave kreativnim zanimanjem, umetnošću, modom ili dizajnom očekuje napredak u karijeri. Unapređenje finansija. Lavovima koji su u vezi predstoji zajedničko putovanje na kojem ih očekuje mnogo uzbuđenja. Smanite broj cigareta.

 

DEVICA

 

Finansijski uspešan period ako se bavite uslužnim delatnostima, ali će neočekivani splet okolnosti zahtevati improvizovana rešenja. Device koje su u vezi očekuje konstruktivan razgovor s partnerom. Poboljšanje kvaliteta veze. Sjajno se osećate, a to primećuju i drugi.

VAGA

 

Ovaj dan može da vam donese nešto novo. Početak nove poslovne saradnje i nagli zaokret u karijeri. Prelazak na novo radno mesto. Slobodne Vage danas mogu imati sudbinski susret. Moguća je ljubav na prvi pogled. Zanemarili ste aktivnost bilo koje vrste, postali ste lenji.

 

ŠKORPIJA

 

Uspešan poslovni period za Škorpije koje se bave kreativnim zanimanjem poput dizajna i mode. Finansijski dobitak. Škorpije koje su u vezi očekuje lep i veoma romantičan period u atmosferi brojnih izlazaka. Razmislite da li česti noćni izlasci mogu uticati na vaše zdravlje.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker