ASTRO

Dnevni horoskop za 28. jun: Lavove očekuje NEODOLJIV susret, a Bikove TURBULENTAN period

0

Otkrijte da li vas očekuju povoljni aspekti i koliko su vam zvezde naklonjene...

STRELAC

 

Planetarni aspekt u vašem polju finansija stavlja akcenat na rešenje finansijskih problema. Ulazite u pozitivan poslovni period. Slobodne Strelčeve očekuje burna avantura s osobom koja ih neodoljivo privlači. Nervoza, napetost, zbog veće opterećenosti na poslu.

 

JARAC

 

Najavljuje vam se period unapređenja, pohvala i poslovne ekspanzije. Nezaposlene očekuje dobra ponuda. Pruža vam se prilika da rešite raniju nepravdu koja vas je povredila u odnosu s partnerom. On može biti nekada vrlo neprijatan. Upala krajnika, potrebni su antibiotici.

 

VODOLIJA

 

Ovaj dan donosi značajno unapređenje na finansijskom planu. Pa ipak, ne preterujte sa rizičnim ulaganjima. Početak nove veze za Vodolije protkan je povremenom sumnjom i dilemom da li je ta osoba prava za njih. Temperaturne razlike veoma deluju na vaš organizam.

 

RIBE

 

Poslovni sastanak na kojem ćete sklopiti dugoročni sporazum obeležiće ovaj dan. Danas vas intuicija služi odlično. Povoljan aspekt doprineće poboljšanju vašeg odnosa s partnerom. Osetićete se daleko bližim nego pre. Unosite više vode u organizam, kao i čajeve, takođe.

 

 

makonda-tracker