obratite pažnju!

Kratki LJUBAVNI horoskop do 26. juna: Jarčevi, AKTIVIRAJTE SE da bi upoznali nekoga, a Vodolije čeka TURBULENTAN period

0

Planete su pripremile nešto neuobičajeno za svaki horoskopski znak... 

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

Ovan

Položaj planeta učiniće vašu vezu dubljom, toplom i iskrenom. Iskoristite ovaj trenutak da otvoreno pričate s voljenom osobom. To vam često nedostaje, a komunikacija može da donese samo dobre stvari. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, ova nedelja obećava da vaša potraga neće biti uzaludna.

 

Bik

Da biste postigli uspeh u ljubavi, trebalo bi da povećate svoju energiju i da se malo više potrudite kako biste na osobu koja vam se dopada ostavili pozitivan utisak. Ne očekujte da će se nešto desiti samo od sebe. Pokažite malo volje i inicijative. Niko ne voli da čeka, a pažnja prija svima.

 

 

Blizanci

Ako ste u potrazi za srodnom dušom, koristite sva raspoloživa sredstva- upoznavanje preko prijatelja i kolega, preko društvenih mreža i što da ne, preko sajtova za uspoznavanje. Nikad se ne zna gde možete da sretnete nekog s kim možete da započnete vezu. Krajem nedelje, Venera u vašem znaku biće vam zvezda vodilja, donoseći vam uspeh u ljubavi.

 

Rak

Tokom ove nedelje imaćete dosta obaveza I briga, ali neka vas to ne omete da se posvetite svojoj voljenoj osobi. Ako ste sami, ne tražite nekog samo da ne biste bili usamljeni, ili da biste ga pokazali drugima. Budite strpljivi i verujte u ljubav. Ona je dostižna!

 

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker