ASTRO

Dnevni horoskop za 17. jun: Lavove očekuje UZBUDLJIV SUSRET, dok se Ribe suočavaju sa PROBLEMOM

0

Saznajte koji znak će biti nezaustavljiv, a ko će imati zdravstvene probleme.

foto: JKstock/Shutterstock
foto: JKstock/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Danas vas ništa ne može zaustaviti i vaš radni dan će biti veoma uspešan. Odličan je dan za investicije, čak i na one na prvi pogled malo rizične. Možete da imati prilike za flert na svakom koraku. To će biti dobitna kombinacija za emocionalno ispunjen dan. Nesanica.

 

Bik

 

Vaš odličan instinkt za prave poslovne poteze i profitabilne transakcije, doneće vam značajan uspeh na finansijskom planu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla. Opustite se kroz druženje, odlaskom u prirodu.

 

Blizanci

 

Planete su vam naklonjene za promenu posla, ukoliko ste nezdovoljni postojećim radnim mestom, ali i značajno unapređenje finansijske situacije. Danas možete doneti važne odluke što se tiče vaše veze. Očekuje vas planiranje za zajedničku budućnost i neko kraće putovanje s partnerom. Dobro se osećate!

 

Rak

 

Ovaj dan može već na samom početku da se pokaže kao veoma pozitivan, jer vas očekuju neke povoljne vesti i unosni poslovni predlozi. Pred vama je i proširenje poslovne saradnje. Leptirići u stomaku koje odavno niste osetili mogu danas opet da zaigraju na vašoj ljubavnoj sceni. Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker