U to je utkana sva životna energija

Ljubav i priželjkivanje od presudne su važnosti: Ovako način na koji smo začeti određuje SUDBINU

0
Kažu da ta prva ćelija, iz koje se razvija naš celokupan organizam, upija u sebe trenutak u kojem je došlo do oplodnje. Kakva će nam biti sudbina i kakvi ćemo biti u svemu zavisi od toga kako smo začeti! To što nastaje u trenutku kada se spermatozoid sedini s jajnom ćelijom zove se - život. Jednom začet, život više nikada ne umire...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, ukoliko je dete bilo voljeno i željeno, čak i pre začeća, velika je mogućnost da ono kroz život bude srećno, stabilno, otporno na bolesti i negativnosti. Ukoliko su ga roditelji s nestrpljenjem iščekivali, pa je i taj polni akt u kojemu je začeto bio zato što su roditelji želeli da ono postoji, ono će se osećati sigurnim, dobrodošlim, voljenim i vrednim na ovom svetu. Biće emotivno zdravo i izgradiće divan život.

 

S druge strane, ukoliko se dete omaklo ili je začeto izvan bračne zajednice, šanse da bude sve obrnuto od goreo pisanog su - velike. Takvo dete se često oseća nedobrodošlim, neželjenim... Ono od samog starta, tj. kada je bilo ona oplođena ćelija, upija prilično ružan program. Taj program postaje važan deo njega, kako u psihičkom, tako i u fizičkom smislu.

 

Sjedinjenja Izide i Ozirisa: Retki događaj koji označava početak IZUZETNO važne faze

 

Oplođena jajna ćelija upija utiske od majke i oca. Na primer, otac pod određenim narkoticima će, duboko u sebi, u svojoj podsvesti, imati osećaj samokrivice za vreme polnog odnosa. Taj osećaj očeve samokrivice postaje deo detetovog psiho-fizičkog programa, ukoliko je već došlo do začeća. Ono će iz tog razloga oskudevati u životnoj energiji, harizmi i ličnoj moći.

 

Vanbračni odnos takođe može prouzrokovati osećaj samokrivice, ukoliko rezultira oplodnjom. Neko će reći da u njegovom slučaju to ne važi dok vodi ljubav sa svojom devojkom, ali u većini slučajeva, naša podsvest je davno usvojila ubeđenje kako je vanbračni seks nešto pogrešno. Tada će oba roditelja preneti na dete isti osećaj samokrivice.

 

foto: Profimedia

Ima li spasa za one koji pate od nekog nekvalitetnog programa?

 

Ima – važno je prepoznati ga! Međutim, ako su čitav život bili programirani na jedan način, potrebno je zaista zasukati rukave. Radi se o tome da čovek treba sebe reprogramirati iz temelja i suštine. Postoje načini reprogramiranja a najbolje je krenuti od spoznavanja kako se nije radilo o ličnoj krivici i kako je svako na Zemlji podjednako vredan, te zaslužuje ljubav.

makonda-tracker