U 2017. godini

Astrološka prognoza koju ste dugo čekali: Ljubavne klopke, sudbinski susreti... pravi rolekoster od dešavanja!

0
Ovnovi, sve ono što se bude dešavalo imaće jednu moguće, neobičnu notu - možete pomisliti da ste pronašli svoju srodnu dušu, samo da biste se već u nekom skorijem narednom periodu okrenuli na potpuno drugu stranu... Ali ne brinite se, uživaćete.

 

Ljubavna klopka za Vodolije u 2017. godini

 

foto: Profimedia

Još dva izuzetno dobra meseca za vas su septembar i decembar. U tom periodu možete upoznati osobu koja će vas jako privući, ali sa kojom će se priča razvijati izuzetno sporo. Nemojte da žalite zbog toga - za prave stvari je potrebno vreme, a vi to znate bolje od svih!

 

Vodolija

 

U vašim bračnim i emotivnim relacijama ova godina nagoveštava da ćete dobiti jednu buntovničku crtu, da ćete želeti da okusite, probate i doživite sve, da će vam biti potrebno mnogo više slobode i nesputanosti nego do sada. Imate izuzetnu podršku planeta na svoje polje ličnosti, i ubeđena sam da ćete moći i umeti da pronađete pravu meru - da u isto vreme uživate u jednom drugačijem načinu života, funkcionisanja, ali da ne dozvolite da to na bilo koji način ugrozi relacije u kojima ste.

 

Od vas će bilo bračni, bilo emotivni partner, zahtevati mnogo više odgovornosti i posvećenosti odnosu. Da se ne lažemo, neće vam baš uvek biti do toga. Otkrili ste da želite da se družite, da želite svoju slobodu i svoje prijatelji I povremeno će vam biti teško da se "spustite na zemlju" i funkcionišete na dnevnoj bazi, odgovorno, sa voljenom osobom.

 

Neke će vas situacije "lomiti", naročito tokom proleća i u periodu do kraja leta, i u tim danima mogu vam pasti na pamet svakakve zamisli - da se odvojite na kratko od voljene osobe, da odete sa nekim drugim, da dozvolite da se neko prijateljstvo ili kolegijalni odnos pretvori u ljubav, da se upetljate u tajnu priču, da uživate u strasti, fatalnosti, jednoj burnoj aferi...

 

Na svu sreću, pa će ovo biti dosta kratkotrajni vaši hirovi, pred kojima ni ne morate popustiti, ali ćete u tim danima biti neuhvatljivog raspoloženja, malo odsutni i u nemogućnosti da pokažete pravu emociju prema osobi sa kojom ste.

 

Da se razumemo, ovo ni na jedan način ne znači da će doći do okončanja vaših bračnih ili emotivnih relacija, ne - ja samo kažem da ćete povremeno biti "ludi za sve pare", ali da će vas mučeni partner uglavnom tolerisati. Jao onima koji vas vole, pa ko će izaći sa vama na kraj tokom 2017. godine? E, kad se malo izdivljate, izduvate i pogledate realnije na svet oko sebe, onda ćete shvatiti koliko vam je bitno ono što imate. Elem, taj drugi deo godine, naročito jesen može biti itekako obogaćen i prinovama, i svadbenim zvonima, ali i počecima zajedničkog života. U bračnim relacijama tada dolazi do onog, finog smirenja i potpune uživancije koja vam je toliko bila potrebna.

 

Ove godine slobodne Vodolije idu iz krajnosti u krajnost. Čas ćete se ponašati kao pušteni s lanca, čas kao smerna opatica - u suštini ova vam godina donosi da se iživite, da radite ono što želite, kada želite i sa kim želite. Obe su emotivne planete u vašem znaku a podrška od strane Jupitera, Saturna i Urana je nikad jača. Vodolije svakako odrastaju, ali odrastaju na jedan lep i vama izuzetno zanimljiv način - kroz provod i emotivnu ispunjenost.

 

Ja ne znam ni da li vredi pričati vam o bilo kakvom periodu za ljubav - pa cela je 2017. godina vaše vreme ljubavi! Samo od vas će zavisiti na koju ćete stranu - ka bivšem partneru, ka prijatelju, ka nekome sa kim radite, ka osobi koju upoznajete preko izlaska ili društvenih mreža... A ako ne želite da se vežete, ni za vas nema zime - ako pregurate period od februara do maja (kada su vam zvezde spremile opasnu ljubavnu klopku) vi ćete moći u potpunosti nesmetano da uživate u provodu i neobaveznim pričama sve do kraja godine. Pa vi drage i dragi moji sada izvolite i činite kako vam drago!

 

Ribe

 

Za sve Ribe sam početak godine donosi jedno veliko otrežnjenje i mogućnost da konačno, po prvi put jasno, sagledaju i svoju situaciju, ali i odnose u kojima su. Mars u vašem znaku "proradiće" punom parom i Ribe će se baciti na sređivanje sopstvenih života. Promene, promene, promene - jer više ovako ne može niti će ići!

 

Ako ste baš vi u pitanju, ovo će vas interesovati: Samo 1 horoskopski znak čekaju NAJVEĆA iskušenja tokom ove zime

 

Vaša velika inicijativa u bračnim odnosima verovatno će iste prodrmati iz temelja u početku. Bračni partner neće moći da se snađe, jer nije navikao na vas u ovom izdanju. Budite sigurni da je pred vama težak put, ali to ne znači da je on bezizgledan. Prvi rezultati koji idu ka popravljanju u vašim brakovima počeće da se prikazuju tokom prolećnih meseci, a ako vas posluži "sreća junačka" i sve bude funkcionisalo do leta kako treba - odlazak na more sa bračnim partnerom dovešće do kulminacije ljubavi i zadovoljstva. Nije zato ni čudo što će sledeće godine biti mnogo beba koje su začete baš tokom leta 2017. godine.

 

Mislim da ste shvatili šta sam htela da vam kažem - drugi deo godine donosi Ribama u bračnim zajednicama jedan prav put i mirno more, i vrlo korektan odnos sa bračnim partnerom. U dužim emotivnim vezama je manje više ista situacija... ipak, kod vas će se sve to nekako drastičnije odraziti, jer ćete vi povremeno imati dosta burne reakcije. U suštini, dosta vam je čekanja i nadanja da će vaše voljeno biće neke stvari shvatiti, opametiti se i konačno uraditi ono što treba.

 

Takođe, ješće vas sumnja da postoji neka osoba "sa strane". Doduše, ne napominjem da ćete i vi povremeno imati svojih razmišljanja o "izletima" - i to više puta u toku godine, ali kod vas će se sve to uglavnom završavati na mnogo maštanja I sa dosta slabom realizacijom. Dakle - vi ćete od svoje voljene osobe želeti potvrdu da ste "vi ta osoba", želite stabilnost, ulazak u bračnu zajednicu, dom, porodicu, decu i sve redom.

 

Pošto će ta potvrda izostajati, jer će vaše voljeno biće pokušavati da izvrda i da konstantno odlaže ovakav tip pitanja, vi ćete umeti da budete prilično rigorozni. To će nekako biti najizraženije u prolećnim mesecima kada po prvi put zaista možete dovesti svoj odnos u "ili-ili" fazu. Da se razumemo, i pored vaših povremenih burnih reakcija i velikog nerviranja koje će biti aktuelno u emotivnim odnosima, ništa ne ukazuje da će do nekih velikih prekida ili pucanja doći. Vi ćete, lagano, uspeti da "izgurate" ono što želite, pa mi jedino preostaje da vam na jesen poželim da dugo, dugo zajedno živite i budete srećni!

 

A slobodne nam Ribe u 2017. godini ulaze u potpunoj konfuziji i verovatno sa tajnom pričom koja vam iskida vaše nežno srdašce. Da li će od ove tajne priče biti nešto ili neće, to baš i nije najjasnije, ali ona će se svakako provlačiti kroz vaš život većim delom 2017. godine, ili ako ništa drugo - makar do prolećnih meseci kada dolazi do neke forme razrešenja. U tom će se periodu ona ili pretvoriti u javni odnos, ili će u potpunosti zamreti i nestati.

 

Generalno, pored tajnih priča, ova vam godina nudi i druga, mnogo lepša ljubavna iskustva. Ceo period do kraja leta može vas više vući ka nekim avanturama i povremenim kontaktima, jer nekako nećete imati baš u potpunosti volju da se smirite. Međutim, kako zađemo u drugi deo godine, ona vaša suštinska duboka emotivnost će se probuditi i vi ćete shvatiti da vam je potreban pravi oslonac u životu.


Takva osoba vam ide najkasnije do jeseni i možete biti mirni - ovo će biti neko sa kim ćete se u potpunosti razumeti i kome ćete moći da pružite svu ljubavnu silinu vašeg srca.

makonda-tracker