U 2017. godini

Astrološka prognoza koju ste dugo čekali: Ljubavne klopke, sudbinski susreti... pravi rolekoster od dešavanja!

0
Ovnovi, sve ono što se bude dešavalo imaće jednu moguće, neobičnu notu - možete pomisliti da ste pronašli svoju srodnu dušu, samo da biste se već u nekom skorijem narednom periodu okrenuli na potpuno drugu stranu... Ali ne brinite se, uživaćete.

 

Kada zaljubljenost čeka Strelca u 2017. godini

 

foto: Profimedia

Ova godina jeste bila neobična i divlja, ali ćete na kraju dobiti ono što vam zasluženo pripada - sreću.

 

Strelac

 

Jupiter, vaš vladar nalazi se sve do oktobra u znaku Vage i budite sigurni da će vam do tog perioda sve ono što se bude dešavalo u partnerskim odnosima biti od velikog prioriteta. U vašim bračnim relacijama od samog početka godine stvari će se "zakuvati". Neka forma netrpeljivosti i prejake energije uvukla se u vaš dom, a sumnja i ljubomora će biti jako prisutne.

 

Da se razumemo - ove situacije neće biti lako rešiti, jer čak i kada ih jednom "zatvorite", one će pokazivati tendenciju da ponovo dolaze na dnevni red sve do leta ove godine. Tek od jula meseca sve će početi da se smiruje i stabilizuje. Do tada - držite se dobro! Imajte na umu uvek dobrobit svoje porodice i vas dvoje kao para.

 

Ono što će biti neophodno jeste da uvedete neke promene u braku, da pokušate da sa partnerom imate opušteniji i lakši kontakt i komunikaciju, mada će to biti teško jer će vam druga strana često prigovarati da ste teški "kao crna zemlja". Doduše, Saturn u vašem polju ličnosti jeste, ali nemojte ga koristiti ovako rigidno i postati opterećenje onima koje volite - umesto toga, koristite njegovu drugu simboliku i budite odgovorni prema svojoj bračnoj zajednici.

 

Ako ste u dužim emotivnim vezama - pogotovo ako imate neke ozbiljne planove sa voljenom osobom - budite svesni - period do kraja proleća vam nikako ne ide na ruku. Partner će vam često biti vrlo naporan, a ako postoji pritisak od strane porodice - gledaćete da se izmigoljite, jer nećete želeti da vas bilo ko presira na bilo šta. U periodu do kraja proleća možete imati ljubavnu aferu, i to prilično intenzivnu, sa osobom koja je "baš po vašoj meri".

Ako uspete da se oduprete zovu te ljubavi, vaše emotivne relacije će nastaviti da funkcionišu dalje. Ukoliko ne uspete - eto vas u drugoj emotivnoj priči dok ste rekli "keks". One emotivne veze koje opstanu i prevaziđu neke naporne momente tokom jeseni idu ka ozbiljnijoj formi vezivanja - više je nego izvesno da će se neki od vas odlučiti na brak.

 

Slobodni i najbolje sami - pevuše slobodni Strelčevi uživajući u ljubavnim dešavanjima. Pa zašto biste se uopšte vezivali kada je oko vas toliko osoba koje se polomiše da vas osvoje. Oooo, itekako ćete vi biti tokom ove godine u nekim neobaveznim i povremenim pričicama i biti maksimalno opušteni. No, pošto to naravno tako ne može da bude na duže vreme - nebo je u 2017. godini priredilo iznenađenje za vas.

 

Retrogradna Venera u vašem polju ljubavi tokom proleća spremna je da vas iznenadi za sve pare. Ovo može biti bivši partner, osoba sa kojom imate razliku u godinama, ali može biti i u potpunosti sudbinska, karmička priča i neko ko dolazi da vam poremeti sve vaše lepe planove o slobodi.

 

Više je nego izvesno da ćete se do koske zaljubiti i poželeti da ovo traje ne samo sada, već zauvek. Neki od vas će sa ovom osobom odmah početi da grade odnos koji ima itekako predispoziciju da traje. Drugi će pak, morati da prođu kroz svoju dozu karmičkih iskušenja i malo pate, jer neće umeti da vode situaciju na pravi način. Ako prolazite kroz ovakvu fazu, baš tokom leta će biti ona situacija "biti ili ne biti". U tom će se periodu odlučiti da li ova osoba odlazi od vas i ustupa mesto nekom novom ili se različitosti mogu srediti.

 

Vučji mesec donosi pozitivne promene: Evo šta nas očekuje od 23. januara!

 

Ako kojom neverovatnom igrom slučaja Strelac ostane sam do početka jeseni, ne treba da se nervira - period od oktobra doneće jednu mirnu ljubavnu priču i osobu sa kojom ćete zaista poželeti da ostanete dugo.

 

Jarac

 

Vaše su želje i očekivanja veliki... ali ipak, to emotivno ispunjenje kao da vam izmiče iz ruku u godinama koje su iza vas. Ni 2016. godina nije se pokazala kao naročito plodna, i mnogi od vas u ovu novu godinu ulaze sa pitanjem "ima li uopšte osobe za mene na ovom svetu?" Ništa bolja situacija nije ni kod Jarčeva koji su u bračnim odnosima. Neki od vas taje jednu ljubavnu priču, drugi će pak dobiti mogućnost da se u nešto tog tipa upletu do kraja prolećnih meseci. U suštini, razlog za ovakve situacije jeste neispunjenost i distanciranost koja postoji sa bračnim partnerom.

 

Vas dvoje već izvesno vreme funkcionišete automatski - nema svađa, nema nekih velikih razmimoilaženja, svakodnevica je korektna... ali zanosa, ljubavi, ispunjenosti, požude - odavno je nestalo. Sad, da ne biste pomislili da vam pridikujem - nikakav problem nije uplesti se u neku tajnu priču, ali time što ćete to uraditi nećete rešiti odnos sa bračim partnerom... naprotiv, verovatno ćete samo sebi navući grižu savesti.

 

Umesto da lutate "sa strane", pokušajte da unesete živost, novitete u odnos sa supružnikom da biste vaš odnos unapredili. Ako ništa drugo, barem će period od jeseni doneti mogućnost da se jedno drugom "vratite" na pravi način... pa pokušajte...

 

U dužim emotivnim vezama tokom ove će godine biti prisutna promenljivost. Komunikacija će vam nekako vrlo često predstavljati kamen spoticanja i vi i partner ćete morati ozbiljno da se posvetite tome da razumete jedno drugo. Tolerancija je tokom 2017. godine neophodna, a vama lično se savetuje da ne potencirate non stop na nekim pitanjima i situacijama, za koje znate da smetaju voljenoj osobi ili je nerviraju.

 

Takođe, pitanja ljubomore i vernosti nekako će vrlo često isplivavati na dnevni red. U suštini - svojim ćete ponašanjem izazivati sumnju kod voljene osobe, dok ćete sa druge strane biti preterano posesivni i pokušavati da kontrolišete svaki njen korak. Posle burnog i napetog prvog dela godine, od kraja leta ulazite u stabilniju fazu koja može odvesti čak i ka bračnoj zajednici. Ljubavna suša je itekako bila prisutna u životu slobodnih Jarčeva. Ova godina u koju ulazimo obećava već mnogo više aktivnosti i pokreta, pa čak i predispozicije da pronađete tu neku "srodnu dušu" za kojom toliko čeznete i sa kojom se nadate da ćete se smiriti.

 

Neka zanimljiva dešavanja mogu krenuti od samog početka godine, ali u ne biste trebali da se mnogo vezujete, jer je moguće da ova osoba nije u potpunosti iskrena prema vama. Takođe, rekla bih da je zauzeta, ali da vam to u prvom momentu neće reći. Ipak, da će biti zanimljivo dok bude trajalo - hoće.

Sledeća zaista velika šansa za Jarca je tokom prolećnih meseci.

 

Nekima od vas će se tada vratiti bivša ljubav, ali će ostali imati itekakve mogućnosti da se zaljube onako snažno i toplo, kao što vi to samo znate. Mada je malo verovatno da ćete preskočiti ovu šansu, sledeći momenat koji je pogodan za ljubavna dešavanja jeste period jun - jul. Ovo doduše može biti i letnja avantura, ali samo ako vi dozvolite da se brzo završi.

 

makonda-tracker