astro prognoze

Kraj retrogradnog Plutona za vas menja sve! 3 znaka čiji životi će se ozbiljno promeniti nakon 12. oktobra

0

Pluton je planeta moći, a izazovan period retrogradnosti se završava 12. oktobra, a tada za neke donosi ogromne životne promene.

Na koga najviše utiče završetak retrogradnog kretanja Plutona?
Na koga najviše utiče završetak retrogradnog kretanja Plutona?foto: Zolotarevs/Shutterstock

Pluton se u astrologiji smatra tačkom primene maksimalnog napora i obično daje najozbiljnija i najintenzivnija opterećenja sektoru horoskopa kroz koji se kreće. Od 1. maja do 12. oktobra trajaće ovaj period, a potom sledi novi period promene.

 

Pluton prolazi kroz svoje završne stepene u znaku Jarca, na čemu vredno radi u retrogradnoj fazi od početka maja 2024. godine. To znači da je planeta isticala pitanja svrhe, statusa i onoga što svako od nas vidi kao glavni zadatak svog života.

 

Na kraju krajeva, Pluton, kao glavni transformator, u sazvežđu Jarca tera vas da promenite cilj i radite na svom unutrašnjem jezgru, primoravajući vas da preuzmete veću odgovornost za svoj život.

 

Međutim, prolazeći kroz poslednje stepene, Pluton kao da daje poslednju šansu da ukloni one potporne strukture nečije sudbine koje već ometaju razvoj. Zato, nemojte se iznenaditi ako do 12. oktobra sve počne naglo da se menja, kao da vam zemlja pada ispod nogu – ovo je uticaj Plutona!

 

Ovan

 

Vaš status i odnos sa nekim od autoriteta u vašem životu će se nepovratno promeniti: do novog mesta za život, nove porodične uloge (muž, žena, majka) ili profesije... Moguće je da ćete upravo sada promeniti pravac svoje karijere za 180 stepeni, počevši da radite potpuno od kuće ili za sebe.

 

Vaga

 

Pluton će vas primorati da preispitate svoje mesto stanovanja, možda ćete se preseliti ili promeniti stan da biste živeli van grada; Takođe, za mnoge Vage počinje period kada će porodični život zahtevati više pažnje, jer će upravo u okruženju vaše porodice početi ozbiljne promene.

 

Jarac

 

Za predstavnike ovog znaka, Pluton će promeniti vašu sliku o samom sebi. Možete zauzeti ozbiljnu poziciju, dobiti veoma odgovoran položaj ili ovlašćenja, do ranga direktora preduzeća, ili možda početka sopstvenog posla.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker