astro

4 horoskopska znaka koji će doživeti drastične promene u ljubavi tokom punog meseca u Ovnu (17. oktobra)

0

Kada je u pitanju ljubav, pun mesec u Ovnu posebno će uticati na 4 znaka horoskopa, pa obratite pažnju na 17. oktobar.

Pun mesec posebno utiče na 4 znaka horoskopa
Pun mesec posebno utiče na 4 znaka horoskopafoto: Shutterstcok/jakkapan

Ovan

 

Pun mesec se javlja u vašem znaku, što znači da ćete morati da donosite odluke vezane za veze; Sunce u sektoru braka i partneri će vam razjasniti realnost vaše zajednice. Na primer, možda ćete videti nešto u svojoj voljenoj osobi zbog čega ćete na kraju obratiti pažnju na svoja osećanja i želje. Kao da je došlo vreme da napravite izbor na osnovu ljubavi prema sebi.

 

Mars, kao dispozitor punog meseca, biće u vašem stambenom sektoru, što znači da možete donositi odluke vezane za selidbu, kupovinu ili prodaju nekretnina. Na primer, možda ćete želeti da se razdvojite ili preselite sa svojim partnerom.

 

Devica

 

Pun mesec u vašem intimnom sektoru može doneti snažan događaj u oblastima seksualnih odnosa i strasti. Budite spremni na činjenicu da ćete možda imati nekog kome se vatreno dopadate, s kim ćete imati vedar i strastven sastanak. Vaš vladar Merkur u vreme punog Meseca u Ovnu biće u sektoru komunikacija, putovanja i novih puteva – spremite se za strastveni sastanak!

 

Vaga

 

Pun mesec se javlja u vašem sektoru veza, što vam može doneti kraj ciklusa u zajednici koji je trajao od aprila 2024. ili 2015. godine. Na primer, možete ili napustiti posao ili doneti neke globalne odluke vezane za vaš brak.

 

Ovnovi, Device, Vage i Jarčevi, pripremite se na uticaj punog meseca
Ovnovi, Device, Vage i Jarčevi, pripremite se na uticaj punog mesecafoto: maxtimofeev/Shutterstock

Pun mesec 17. oktobra nastupiće kada Venera, vaš vladar, prolazi kroz finansijski sektor, a Mars kroz sektor karijere. Moguće je da želite da promenite zanimanje zarad rasta prihoda, kako biste uskladili odnos sa supružnikom.

 

Jarac

 

Pun mesec se dešava u vašem porodičnom sektoru, ali dispozitor je u kući veza, pa se spremite da se uselite kod partnera ili... tražite novi dom, daleko od njega. Događaji u vašoj porodici mogu dovesti do toga da drugačije gledate na svoju zajednicu, kao da postoji nešto na šta niste obraćali pažnju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker