dobro pogledajte

Retrogradni Jupiter u Blizancima: Šta svakom znaku Zodijaka donosi planeta sreće od 9. oktobra do 4. februara 2025?

0

Već pri samoj pomisli na retrogradno, odmah razmišljamo da sledi nešto loše, ali ne mora nužno da bude tako 

 

RETROGRADNI JUPITER DONOSI PRIJATNA IZNENAĐENJA
RETROGRADNI JUPITER DONOSI PRIJATNA IZNENAĐENJA foto: mediadrumimages/TomWilliams / Media Drum World / Profimedia

Strelac

 

Dok se Jupiter kreće unazad kroz vašu zonu partnerstva, imate priliku da meditirate o svojim potrebama i specifičnoj dinamici unutar vaših veza jedan na jedan. Ako ste radili na ostvarenju cilja sa nekom značajnom osobom, voljenom osobom, prijateljem ili poslovnim partnerom, biće vam dobro da sagledate kako ste radili kao tim da biste stigli do cilja. Ovo je takođe trenutak za razmatranje da li su ove veze recipročne koliko bi trebalo da budu ili je možda vreme da ponovo razmislite kako se pojavljujete jedno drugom.

 

Jarac

 

Jupiterova retrogradnost se dešava u vašem sektoru zdravlja i svakodnevne rutine - deo vašeg života koji je uveličan prisustvom velikog dobrotvora tamo od kraja maja. Verovatno ste poslednjih nekoliko meseci bili uvučeni u užurbanost života, a sada konačno možete duboko da udahnete i dobijete neku perspektivu o tome kako ste trošili svu svoju energiju. Da li su svi ti svakodnevni poslovi zaista neophodni ili ste samo na autopilotu? Da li biste mogli imati koristi od toga da budete još namerniji u vezi sa svojim planom fitnes igara? Postavljanje ovakvih pitanja je ključ za konačno povećanje vaše sreće i vitalnosti.

 

Vodolija

 

Jupiterova retrogradnost se dešava u vašem sektoru romantike i samoizražavanja, podstičući vas da razmislite o svom nedavnom iskustvu radosti, spontanosti i kreativnosti. Ako ste se u poslednje vreme sve više prilagođavali i pratili svoje srce, na pravom ste putu, a planeta sreće će vam samo pomoći da steknete jasnoću u vezi sa svim načinima na koje bi bilo dobro da to nastavite — i dodajte tome. Možete steći bolji osećaj za vrstu umetničkih poduhvata ili romantičnih iskustava u koja biste želeli da unesete svoje srce i duh.

 

Ribe

 

Sa Jupiterom koji se kreće unazad u vašoj matičnoj zoni, možete provesti naredna četiri meseca razmišljajući o životu koji želite da izgradite za sebe i svoje najmilije. Bez obzira da li je vaša namera da preuredite, premestite ili izgladite dugogodišnje tenzije među rođacima, sada možete da smislite najbolji mogući plan igre za postizanje - a možda čak i prevazilaženje - svog cilja. Ovaj period je takođe pogodan za više nego obično da se brinete o svom unutrašnjem emocionalnom svetu, tako da će vam biti dobro da date prioritet terapiji, meditaciji ili bilo kojoj drugoj praksi koja bi vam pomogla da pređete kroz stare povrede, obrasce i rane koje bi vas mogle sputavati. iskoristiti više radosti i ispunjenja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker