dobro pogledajte

Retrogradni Jupiter u Blizancima: Šta svakom znaku Zodijaka donosi planeta sreće od 9. oktobra do 4. februara 2025?

0

Već pri samoj pomisli na retrogradno, odmah razmišljamo da sledi nešto loše, ali ne mora nužno da bude tako 

RETROGRADNI JUPITER DONOSI POZITIVNE PROMENE
RETROGRADNI JUPITER DONOSI POZITIVNE PROMENE foto: berni0004/Shutterstock

Lav

 

Dok se Jupiter vraća kroz vašu zonu umrežavanja i prijateljstva, razmislite o tome kako ulažete svoju energiju i vreme u poduhvate zajednice, tima i grupe. Ako ste želeli da se osećate povezanije sa prijateljima ili kolegama istomišljenika, ovo je divan tranzit za pregled vaših napora i reciprociteta među vašim platonskim vezama. I pošto je ovo takođe sektor koji uključuje dugoročne želje, možete razmišljati o tome kako ste težili velikim ciljevima - i kako određena udruženja ili podržavaju ili ometaju vaš napredak.

 

Devica

 

Vreme je da smanjite prikaz i ponovo zamislite kako želite da izgleda vaš profesionalni put dok se Jupiterov retrogradni događaj dešava u zoni vaše karijere. Od kraja maja stavljate dajete sve od sebe da biste zaslužili priznanje, stekli autoritet i zauzeli svet reflektora, a sada imate priliku da razmotrite širu sliku. Da li se vaš trud isplatio na emocionalno i mentalno zadovoljavajući način? Ili je moguće da bi bilo dobro da preformulišete kako razmišljate o uspehu? Odvajanje vremena za postavljanje ovakvih pitanja moglo bi postaviti scenu za još veće zadovoljstvo u novoj godini.

Vaga

 

Upadajući u vaš sektor avantura i visokog obrazovanja, Jupiterova retrogradnost vas ohrabruje da budete iskreni prema sebi o tome kako ste slušali svoje crevo i težili ličnom razvoju - ili ne. Ako ste se odupirali porivu da se prilagodite i pozabavite nemirom koji je u igri od kraja maja, sada je vreme da razmislite o tome zašto stoji iza toga. Ili, ako ste upijali znanje i izlazili iz svoje zone udobnosti, možete steći bolji osećaj o tome kako želite da nastavite to da radite u budućnosti — pa čak i da to podignete na sledeći nivo.

 

Škorpija


Razmišljanje o tome šta radi - a šta ne - u vašoj najbližoj vezi je neophodno sada kada se Jupiter vraća kroz vašu zonu intimnosti. Ovo može uključivati vaš seksualni život ili, pošto ovaj sektor takođe nadgleda zajedničke resurse, takođe možete proceniti svoj pristup opštem planu zajedničkim investicijama ili drugim finansijskim poduhvatima. Uzimanje u obzir onoga što čini da se osećate najcentriranije i udobnije, a zatim otvaranje prema svojoj značajnoj ili voljenoj osobi u vezi sa svojim potrebama je brz put do maksimalnog iskorištavanja ovog trenutka i postavljanja temelja za veću sigurnost u budućnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker