zabavite se

Biraj muža, ali prvo zaviri u zvezde: Najbolje svekrve rađaju se u ova 3 znaka Zodijaka

0

Stara izreka kaže, gledaj majku, biraj ćerku, a astrolozi - gledaj horoskop, biraj muža

NAJBOLJE SVEKRVE PO HOROSKOPU
NAJBOLJE SVEKRVE PO HOROSKOPU foto: Shutterstock / Motortion Films

Malo šale nije na odmet, a ljudi koji veruju u horoskop često gledaju šta je to što zvezde poručuju kada su svi znaci zodijaka u pitanju. Iako nekada definitivno zvezde ne mogu da nam pomognu da rešimo dileme jedno je sigurno, mogu da nas nasmeju i zabave.

 

Prilikom odabira partnera veoma je važno da ga dobro upoznate. Isto to treba uraditi i sa njegovom najbližom porodicom, a majka, buduća svekrva je definitivno važna karika u celom lancu.

 

Astrolozi kažu da horoskopski znaci mogu da ukažu na to kakva će neko biti svekrva. Ukoliko i vi želite da saznate o kojima je reč pročitajte u narednim redovima.

Bik


Bikovi su po prirodi dobrodušni, uvek su spremni da pomognu, ne samo davanjem vrednih saveta, već i odgovarajućim radnjama. Pored toga, predstavnici znaka su psihički stabilni i uravnoteženi, tako da ne pozdravljaju nagle promene u životima svoje odrasle dece. Svekrva rođena u znaku Bika će uvek stajati na straži kako bi zaštitila porodicu, sprečiće borbu i odupreti se nepravednom.

 

Rak


Rakovi, kao najdomaćiji i najekonomičniji znak Zodijaka, najbolje su svekrve – posebno za mladu snagu, koja još ne zna i ume sve. One vas mogu mnogo naučiti: preporučiti lak i ukusan recept, predložiti kako brzo očistiti stan i stvoriti udobnost u kući, ali u isto vreme, njihov prirodni takt neće im dozvoliti da mnogo uposle ženu svog sina.

KO SU NAJBOLJE SVEKRVE PO HOROSKOPU?
KO SU NAJBOLJE SVEKRVE PO HOROSKOPU?foto: Shutterstock

Devica


Device su dobre jer se, po pravilu, ne mešaju u porodične poslove svojih sinova. Previše su obuzete sopstvenim životom, koji im je na prvom mestu, pa su okoline drugih, uključujući i njihovu – odraslu – decu, na drugom, pa čak i trećem mestu. A ako u ovom slučaju ne pruža neophodnu pomoć, onda neće naneti štetu, a i to je već dovoljno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker