bude vaše tajne moći

Kad Škorpija obuče crno – svima klecaju kolena: Ove boje treba da nosite u skladu sa svojim horoskopskim znakom

0

Da biste pojačali urođene supermoći svojh znaka Zodijaka, pažljivo birajte boju odeće koju ćete obući i predmeta kojima ćete se okružiti, savetuju astrolozi.


Strelac – Ljubičasta boja

 

Najbolja boja za Strelčeve je ljubičasta.
Najbolja boja za Strelčeve je ljubičasta.foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Optimistični pripadnici zodijačkog znaka Strelca su puni energije, koja ne dolazi do izražaja ako ne nose boje koje odgovaraju njihovom zabavnom i uzbudljivom temperamentu. Pored toga što u njoj izgledaju izvanredno, ljubičasta boja odgovara Strelčevima jer simboliše duhovnost, a oni spadaju u filozofski nastrojene znakove.


Dodatni savet: Treba da nose i crvenu i kraljevskiplavu.


Jarac – Siva boja

 

Siva boja je opsebno pogodna za Jarčeve
Siva boja je opsebno pogodna za Jarčevefoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljudima rođenim u ovom zunaku treba da se okruže bojama koje će im pomoći da donesu teške odluke o kojima uvek razmišljaju. Budući da su praktični i tradicionalni, u ormanu Jarčeva nećete naći previše boja, ali ćete sigurno pronaći klasične i jednostavne komade u neutralnoj sivoj.


Dodatni savet: Treba da nose i kaki, mornarskoplavu, zelenu i crnu.

Vodolija – Plava boja

 

Vodolije treba da nose plavu boju
Vodolije treba da nose plavu bojufoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Maštarima kao što su Vodolije, pa još s vodom kao elementom i željom za osvajanjima neba mora da odgovara plava boja, posebno u svetlim nijansama. S obzirom na vezu ovog znaka s vodom ne čudi što je baš plava njihova boja: ona simboliše slobodu i bezgraničnost ― ono čemu Vodolije uvek teže. Ako nosite nju, primetićete da razmišljate još otvorenije i šire, pa vidite i dalje.


Dodatni savet: Treba da nose i srebrnu, žutu, belu i lila.


Ribe – Pastelne nijanse

 

Ribe treba da začine svoj stil pastelnim nijansama
Ribe treba da začine svoj stil pastelnim nijansamafoto: EPA/MATTEO BAZZI

MIstične i emocionalne Ribe često nose odeću koja odražava ove njihove osobine, a posebno im prijaju pastelni tonovi. Uglavnom je to žuta, koja zrači optimizmom i perfektna je za dane kada se budite mrzovoljni, a u svakom slučaju treba da težite vedrijim i pastelnim nijansama kako biste ostali na svetloj strani.


Dodatni savet: Treba da nose i žuto, boju breskve, lavande i belu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker