astro prognoza

Pripadnici ova 3 znaka Zodijaka važe za najdvoličnije osobe na svetu – da li ste i vi među njima?

0

U svetu astrologije, dvoličnost može biti jedna od najintrigantnijih osobina koje krase pripadnike Zodijaka.

Da li vaš znak spada među tri najdvoličnija?
Da li vaš znak spada među tri najdvoličnija?foto: Tikhonova Yana/Shutterstock

Neki znakovi imaju izuzetnu sposobnost da prikriju svoja prava osećanja i namere, ostavljajući utisak da su nešto sasvim drugo.

 

Ova sposobnost da budu dvosmisleni može ih učiniti teškim za razumevanje, kako u ljubavnim tako i u prijateljskim odnosima.

 

Iako njihova površinska privlačnost može biti neodoljiva, otkrivanje njihove prave prirode može doneti iznenađenja.

 

BLIZANCI

 

Blizanci
Blizancifoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Slavno prvo mesto i titulu šampiona dvoličnosti u konkurenciji od 12 znakova Zodijaka odnose, naravno, osobe rođene u znaku Blizanaca. Ne čudi što je baš znak koji predstavlja dualnost nosilac ovog zvanja. Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije i intelekta, zahvaljujući čemu su pripadnici ovog znaka izuzetno prilagodljivi i svestrani, što ponekada može učiniti da deluju kao podvojene ličnosti. U jednom trenutku Blizanci će biti veseli, druželjubivi i razdragani, a već u sledećem izgledaće kao da nisu prisutni.

 

RIBE

 

Ribe
Ribefoto: Allexxandar/Shutterstock

Primetićete da je ovaj znak Zodijaka, baš kao i blizanci, prikazan duplim simbolom. Dve ribe okrenute u različitim smerovima savršeno oslikavaju prirodu osoba rođenih u Ribama, kojima vlada planeta snova, iluzija i duhovnosti Neptun. Ove osobe mogu biti pune saosećanja i nežnosti u jednom trenutku, da bi se već sledećeg momenta u potpunosti izolovale i fokusirale na svoj unutrašnji svet u kom nema mesta ni za koga drugoga sem za njih same. Osobe rođene u ovom znaku takođe su veoma neodloučne i često rastrzane između snova i stvarnosti.

 

VAGA

 

Vaga
Vagafoto: Shutterstock / boytsov

Vaga jeste znak Zodijaka predstavljen slikom dveju skala koje teže ka međusobnom uspostavljanju ravnoteže. Kako planeta lepote i ljubavi Venera vlada osobama rođenim u znaku Vage, njih krasi poseban šarm i diplomatski način razmišljanja i postupanja. Želja ovih ljudi da ugode svima često vodi do neodlučnosti, kao i velike različitosti u ponašanju pred različitim ljudima. Dok u jednom okruženju mogu biti slatki i umilni, pripadnici ovog znaka već u sledećem društvu mogu pokazati svoju daleko oštriju stranu.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker