astro

Šta treba uraditi kad se završi retrogradni Merkur? Saveti za sve znake Zodijaka za uspeh i napredak (od 29. avgusta)

0

Konačno je tu slatko olakšanje! Retrogradni Merkur je završen 28. avgusta, a sad treba uraditi nešto kako bismo se potpuno otrgli njegovog uticaja

ŠTA SVAKI ZNAK TREBA DA URADI POSLE RETROGRADNOG MERKURA?
ŠTA SVAKI ZNAK TREBA DA URADI POSLE RETROGRADNOG MERKURA?foto: oatawa/Shutterstock

Strelac - Počnite da planirate beg ili korisnu kupovinu

 

Očuvanje vere je za vas izazov od 5. avgusta, kada je mentalni Merkur započeo svoj retrogradni put kroz najambicioznije i najambicioznije delove vaše karte, vaše devete kuće. Planovi koji su dobili zeleno svetlo odjednom su odloženi, a činilo se da su čak i vaše najdiplomatnije povratne informacije pogodile ljude ispod pojasa. Ako ste izgubili iz vida veliku sliku, vaša perspektiva se vraća kada se retrogradni Merkur završi 28. avgusta, kada Merkur nastavlja direktno (napred) kretanje. Problemi sa putovanjima i tehnologijom bi trebalo da počnu da se rešavaju u narednim danima. Vreme je da počnete da razgovarate o jesenjem bekstvu i kupovini tog laptopa ili mikrofona za podcast!

 

Jarac - Pazi na tragove

 

Slatko olakšanje! Komunikaciona planeta Merkur završava tronedeljnu retrogradnost 28. avgusta, raščišćavajući kvarove u odnosima i tehnologiji. Ovaj obrt je bio posebno intenzivan od 14. avgusta, kada je Merkur skliznuo iz Device u Lava, ponirajući u vašu osmu kuću intimnosti, zavođenja i tajni. Ako se osećate kao da ste jurili svoj rep pokušavajući da dobijete odgovore, vaši pokušaji otkrivanja bi mogli da počnu da daju čvrste tragove. Pitanja ljubomore i nepoverenja mogu se razjasniti u danima koji su pred nama. Ako je bivši došao da njuška okolo, uskoro ćete znati da li treba da ostane ili da ode!

Vodolija - Očistite vazduh

 

Dva zapravo nije bio vaš magični broj ovog meseca, zahvaljujući Merkurovom retrogradnom okretanju kroz vaš sektor odnosa sedme kuće od 5. avgusta. Komunikacija je možda bila puna napetosti ili nesporazuma. Potpisivanje ugovora ili preuzimanje bilo koje vrste obaveza je takođe bilo teško. Pokušaj da se sklopi dogovor ili dobije direktan odgovor bio bi grešaka, a možda ste i sami sumnjali njega. 28. avgusta retrogradni Merkur je gotov, stavljajući vaše najbliže veze na čvrsto tlo. Slatko olakšanje! Vreme je da izbrišete taj ometajući broj bivšeg i počnete da čistite vazduh sa ljudima koje želite da zadržite u blizini.

 

Ribe - Povećajte imunitet

 

Spremni, spremni, organizujte! Dok je Merkur bio retrogradan u poslednje tri nedelje, hvatanje na istu stranu sa drugim ljudima – a kamoli tumačenje sopstvenih misli – predstavljalo je izvor frustracije. Možda stebili pod stresom zbog najtrivijalnijih stvari. Ostati u toku sa detaljima bio je posebno izazov jer ste se zbog Merkurovog haosa osećali raštrkano i zbrkano. Kosmički glasnik nastavlja direktno (napred) kretanje 28. avgusta, pomažući da se razjasni haos. Od 14. avgusta, Merkur je retrogradan u zdravstvenom sektoru vaše šeste kuće. Sa vašom otpornošću za jednu litru, povećajte imunitet kao što su vitamini C i D, probiotici i onoliko tamnog lisnatog zelenila koliko možete da pojedete.

 

Kada je sledeći retrogradni Merkur?


Sledeći retrogradni Merkur stiže 25. novembra, u Strelcu, do 15. decembra. Biće to poslednji od četiri retrogradnog Merkura 2024. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Završio se retrogradni Merkur i šta nam je sada činiti?

 

makonda-tracker