astro

Šta treba uraditi kad se završi retrogradni Merkur? Saveti za sve znake Zodijaka za uspeh i napredak (od 29. avgusta)

0

Konačno je tu slatko olakšanje! Retrogradni Merkur je završen 28. avgusta, a sad treba uraditi nešto kako bismo se potpuno otrgli njegovog uticaja

SAVETI ZA SVE ZNAKE POSLE RETROGRADNOG MERKURA
SAVETI ZA SVE ZNAKE POSLE RETROGRADNOG MERKURA foto: Maria Markevich/Shutterstock

Lav - Spremni, set, lansiranje!

 

Možete li to ponoviti, molim vas? U protekle tri nedelje, komunikator Merkur je bio u retrogradnom stanju ometanja signala, zbog čega se osećate potpuno neshvaćeno – posebno pošto se krilati glasnik vrti unazad kroz vaš znak od 14. avgusta. Pregovori su zastali, a vi niste sigurni tačno gde stojite sa bilo kim. Kada se retrogradni Merkur završi 28. avgusta, planeta glasnika koriguje kurs, razjašnjavajući haos i pomažući vam da dočarate svoju poentu. Više nema potrebe da se grizete za jezik ili povlačite svaku izjavu. Pričajte o olakšanju! Imate zeleno svetlo da promovišete projekte i ponovo se vratite u oči javnosti. Spremni, set, lansiranje!

 

Devica - Prestani da juriš fatamorgane

 

Život je ličio na dvoranu ogledala otkako je vaš kosmički vladar, Merkur, postao retrogradan 5. avgusta, prvo u Devici, a zatim se vraćao kroz vaše nadrealno dvanaesto polje počevši od 14. avgusta. Dobre vesti: možete prestati da jurite fatamorgane počevši kada se retrogradni Merkur završi 28. avgust. Kako komunikaciona planeta ispravlja kurs, zidovi na koje ste naleteli počinju više da liče na otvorena vrata. Na vama je da li ćete ići dalje ili ne, ali ako postavite nameru da slobodno istražujete, bićete zapanjeni onim što se odvija!

Vaga - Vratite harmoniju

 

Nema „ja“ u „timu“, ali šanse su da u njemu nije bilo mnogo više u poslednje tri nedelje. Sa retrogradnim Merkurom od 5. avgusta u vašem društvenom jedanaestom polju, međuljudska dinamika je u najboljem slučaju bila nejednaka, dok je vaš unutrašnji svet možda bio turbulentan. Ohrabri se, Vaga. Kada se retrogradni Merkur završi 28. avgusta, Merkur se vraća u direktno (napred) kretanje, vraćajući harmoniju vašem umu, srcu i odredu. Prvi korak: Stavite diplomatsku kapu i povećajte mir!

 

Škorpija - Vratite se u akciju

 

Pokušaj da dobijete jasne odgovore bio je uzaludan vežba otkako je Merkur postao retrogradan 5. avgusta u vašoj desetoj kući karijere. Klijent koji obećava možda ima duhove; prezentacije koje su izgledale kao da su pogodile niz žutih svetala. Ali spremite se da se vratite u akciju kada se retrogradni Merkur završi 28. avgusta! Ukrštene žice počinju da se raščišćavaju dok se planeta glasnik okreće u direktno kretanje. Iako će vam možda trebati trenutak da se vaši ciljevi vrate na pravi put, nemojte se obeshrabriti. Sada kada se komunikaciona planeta vratila u kretanje unapred, tempo se eksponencijalno povećava - i svi su spremni da igraju loptu.

 

Nastavak na sledećoj strani.... 

 

makonda-tracker