šta kažu astrolozi?

Za ove ljude kažu da su najlepši pripadnici Zodijaka: Da li spadate među 5 najatraktivnijih horoskopskih znakova?

0

Pripadnici ovih 5 znakova Zodijaka važe za najprivlačnije

5 najatraktivnijih znakova zodijaka
5 najatraktivnijih znakova zodijakafoto: Péter Gudella / Panthermedia / Profimedia

Astrologija nas često fascinira svojim dubokim uvidima u ličnost i karakter, ali takođe može da nam pruži uvid u estetske kvalitete znakova Zodijaka. Ako ste znatiželjni koji su znakovi Zodijaka poznati po svojoj privlačnosti, evo pet najatraktivnijih znakova, svaki sa svojim jedinstvenim šarmom i karakteristikama.

 

Lav (23. jul - 22. avgust)

Dženifer Lopez je Lavica u horoskopu
Dženifer Lopez je Lavica u horoskopufoto: epa / Jose Mendez

Lav je znak koji je često povezan sa izuzetnom privlačnošću. Njihova samouverenost, harizma i sklonost ka luksuzu čine ih primetnim u svakoj situaciji. Lavovi su često fizički atraktivni, sa jakim, skladnim telima i izražajnim crtama lica. Njihova pojava odiše magnetizmom koji privlači pažnju gde god se pojave.

 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Monika Beluči važi za najlepšu ženu sveta i ona je Vaga
Monika Beluči važi za najlepšu ženu sveta i ona je Vagafoto: Profimedia

Vage su poznate po svom estetskom senzibilitetu i gracioznom izgledu. One obožavaju lepotu i sklad, što se odražava i na njihov fizički izgled. Vage često imaju simetrične, harmonične crte lica, a njihova elegancija i prirodan šarm privlače ljude kao magnet.

 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Poznati zavodnik Alen Delon je Škorpija u horoskopu
Poznati zavodnik Alen Delon je Škorpija u horoskopufoto: Instagram/printscreen

Škorpije su intenzivne i magnetične ličnosti, što se prenosi i na njihov fizički izgled. Njihova duboka privlačnost leži u misteriji koja ih okružuje, kao i u strastvenom pogledu i izražajnom licu. Škorpije često imaju prodorne oči i senzualne usne, što dodatno pojačava njihovu celokupnu privlačnost.

 

Ribe (19. februar - 20. mart)

Zanosna diva Elizabet Tejlor predstavnica je Riba
Zanosna diva Elizabet Tejlor predstavnica je Ribafoto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Ribe su poznate po svojoj senzibilnosti i nežnosti, što često čini njihov fizički izgled vrlo privlačnim. One imaju običaj da izražavaju svoju unutrašnju lepotu kroz spokojan i sanjalački pogled, kao i kroz nežne, blage crte lica. Njihova suptilna i emotivna privlačnost često privlači pažnju drugih.

 

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Miljenik žena Hari Stajls je poznata Vodolija
Miljenik žena Hari Stajls je poznata Vodolijafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Vodolije su poznate po svojoj originalnosti i ekscentričnom šarmu. Njihova fizička privlačnost često proističe iz njihove nekonvencionalnosti i autentičnosti. Vodolije imaju tendenciju da izgledaju jedinstveno i da privlače pažnju svojim neobičnim stilom ili ekscentričnim detaljima.

 

 

Svaki od ovih znakova Zodijaka nosi sa sobom jedinstvenu kombinaciju fizičkih i emocionalnih karakteristika koje ih čine izuzetno atraktivnim na svoj način. Bez obzira na to koji znak ste, astrologija nas uči da je privlačnost kompleksna i da se manifestuje kroz različite aspekte ličnosti i izgleda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?

 

 

 

 

makonda-tracker