astrološka prognoza

Važne odluke čuvajte za tad: 3 najsrećnija datuma u JUNU mogu da pomognu u rešavanju finansijskih i ljubavnih problema

0

Prema predviđanju astrologa, tri dana tokom juna 2024. biće naročito pogodna ako ste trenutno u nekoj vrsti krize

Očekuje se da je jun 2024. dobar period za rešavanje raznih problema
Očekuje se da je jun 2024. dobar period za rešavanje raznih problema foto: HTeam/Shutterstock

Jun 2024. godine biće astrološki veoma zanimljiv mesec, a kako počinje u znaku Blizanaca, kojima vlada Merkur, isprva će biti fokusiran na komunikaciju i međuljudske odnose.


Početak meseca donosi priliv energije i motivacije, gurajući vas ka vašim ciljevima, a od sredine june očekuje se da će nastupiti izazovi u komunikaciji sa okolinom.


Kako ističu astrolozi, tokom juna će određeni datumi biti posebno povoljni.

3. jun – Merkur u Blizancima


Kao što smo već pomenuli, ovim znakom vlada Merkur, koji će i ući u polje Blizanaca početkom meseca, pa će nastupiti najpovoljniji položaj. Merkur će time iskazati svu svoju snagu i može da dovede do životnih promena pripadnicima svih znakova Zodijaka, ali posebno to važi za Blizance.

 

Jun 2024. donosi nekoliko srećnih datuma
Jun 2024. donosi nekoliko srećnih datumafoto: Valerija Polakovska/Shutterstock

Očekuje se da je ovo dobar period za rešavanje finansijskih problema i prevazilaženje drugih kriza, kao i da se otvaraju prilike za nove početke. Trudite se da oko ovog datuma uradite sve što vam je važno i da ne odlažete bitne odluke i korake za kasniji tok juna.


6. jun – moć šestice


Šesti dan juna obeležiće datum 6.6, što znači da nastupa veliki priliv pozitivne energije. Šestice simbolišu uzajamno davanje i posredništvo, kao i mogućnost izbora, najpre na planu ljubavi i posla. Ipak, ovaj datum donosi i razna iskušenja, pa budite na oprezu i dobro razmislite pre nego što bilo šta presečete.


11. jun – Kvadrat Marsa i Plutona


Pluton predstavlja višu oktavu Marsa, a ovog datuma naći će se u kvadratu sa Crvenom planetom i doneti mnogo snage volje i strasti. Čak i ako niste preterano borbeni, očekujte da vam 11. jun donese iznenadnu moć da dobijete i neke neočekivane bitke.

 

Finansijski problemi mogli  bi da postanu prošlost od prve polovine juna
Finansijski problemi mogli bi da postanu prošlost od prve polovine junafoto: Shutterstock / Drazen Zigic

Veoma je važno da kvadrat Marsa i Plutona iskoristite za povezivanje s drugima, jer Pluton ipak nije lična planeta i predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete i razotkriju. Zato se trudite da se više povežete s ljudima koji vas okružuju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge

 

makonda-tracker