astro prognoza

NOVČANI HOROSKOP Pavela Globe od 20. do 26. maja: Oprez, Merkur čini ljude nepoštenima, jedan znak je posebno ugrožen

0

Upravljanje finansijama i rad postaje lakši ako unapred naučite sve o uticaju zvezda. Da bi ova nedelja bila produktivnija, uzmite u obzir preporuke astrologa i raspoloženje planeta.

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP foto: Shutterstock / Kotchapan VII

Ova nedelja će se održati pod okriljem Merkura u Biku, koji je postao destruktivan 15. Astrolozi upozoravaju: mnogi od nas će misliti da smo okruženi isključivo poštenim ljudima, ali to uopšte nije tako.

 

Merkur će učiniti ljude lažljivijim, pa je bolje da se oslonite samo na sebe ili, bar, na ličnosti koje su proverene vremenom. Pridržavajte se jednostavnih pravila uspeha o kojima smo ranije govorili da biste postali uspešniji ili uštedeli zarađeni novac, ili ga pravilno uložili. Ovo će značajno povećati vaše šanse za pobedu.

Ovan

 

Finansijski i radni događaji ove nedelje mogu da se razvijaju izuzetno dinamično, ali Ovan je u stanju da sve popravi. Glavna stvar za ovo je da ne preuzimate nešto što sada apsolutno nije relevantno. Ako je sve tako dobro, onda neka ide kao i obično. Prijatne sitnice će vam biti od dobre pomoći u postizanju onoga što želite. Astrolozi savetuju da za sada ne postavljate previše smele ciljeve, da se ne fokusirate na profesionalni rast i da ne kupujete skupe stvari.

 

Bik

 

Bik pripada horoskopskim znacima koji često dobijaju novac bez poteškoća. Ove nedelje situacija se može dramatično promeniti, posebno ako mnogo komunicirate sa neprijatnim ljudima. Venera povezana sa energijom će ovim ljudima dati inspiraciju i izoštriti njihovu sposobnost da razmišljaju van okvira. Astrolozi savetuju da se više krećete kako bi energija tela bila najbolja.

Blizanci

 

Blizanci ne treba da stanu, čak i ako u nečemu uspeju. Moramo da nastavimo put ka još većem uspehu, ali bez žurbe. Predstavnike ovog znaka očekuje naporna nedelja, tokom koje ni u kom slučaju ne bi trebalo da gube veru u sebe i optimizam. Za sada je bolje ne započeti ništa novo i baviti se finansijskim problemima krajnje oprezno.

 

Rak

 

Ako se ne zanesete sitnicama biće vam dovoljno nedelju dana da završi sve što ste ranije započeli. Da bi nedelja bila produktivna i uspešna, ne bi trebalo da skrećete sa zacrtanog puta. Astrolozi savetuju da ne pomažete strancima novcem, ali možete pozajmiti novac porodici i prijateljima na neodređeno vreme. Glavno je da su ovi iznosi izvodljivi i za same Rakove. Druga polovina nedelje je pogodna za papirologiju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker