ASTROLOGIJA

Šta donosi MESEC KOJI RASTE od 9. do 23. aprila? Detaljna astro prognoza za sve znake Zodijaka

0

Strpljenje i izdržljivost su veoma vredne osobine, a naročito tokom rastućeg Meseca, a mnogima će baš ono nedostajati

ŠTA NAM DONOSI RASTUĆI MESEC?
ŠTA NAM DONOSI RASTUĆI MESEC?foto: Shutterstock/muratart

Držite situaciju pod kontrolom – sada nije vreme za talasanje. U aprilu ima mnogo zamki i sa nekima ćete morati da se suočite.

 

Pomračenje Sunca i mladi mesec od 8. aprila, predstavljaju pozitivne događaje, jer nas teraju da idemo napred. Takođe naglašava određene oblasti života predstavnika svih znakova zodijaka.

 

Događaji u ovom periodu će se razvijati do sezone jesenjeg pomračenja, kaže astrolog Marina Skadi (Marina Sokolova) .

OVAN


Okolnosti u naredne dve nedelje će uticati na vašu ličnost i izgled. Vaš stav prema životu može se promeniti. Može postati aktuelno i pitanje vitalnosti tela. Sve oko vas će vas isprovocirati da preispitate svoje životne stavove i načine reagovanja na svet oko sebe. Ovo je vreme ličnog osnaživanja gde dobijate novu energiju i entuzijazam. 

 

BIK 


Teme nesvesnog, ezoteričnog, mističnog i tajnog postaju važne. Sve što počne u naredne dve nedelje biće karmičke prirode. A rezultati će biti povezani sa otklanjanjem nečega, okončanjem određenih procesa. Možda ćete želeti da provedete više vremena sami i da uđete dublje u sebe da biste se nosili sa svojim emocionalnim borbama.

BLIZANCI


Društveni život će postati zanimljiv i bogat, pojaviće se nove ideje koje se mogu u potpunosti realizovati u narednih 6 meseci. 11. kuća predstavlja ljude koji vas vole, vaše prijatelje i istomišljenike i orijentisana je na budućnost. Mnogo toga će biti povezano sa ovim pitanjima tokom rastućeg Meseca, što će naknadno doprineti sprovođenju planova. Shvatićete pravu vrednost prijateljstva, doći će do promena u vašem okruženju i društvenoj sferi.

 

RAK


10. polje aktivira pitanja vezana za karijeru, položaj, profesiju i političke stavove. Biće važna vaša dostignuća u društvenom smislu: vaš status, koji je određen brakom, razvodom, penzionisanjem. Razmišljaćete o tome kako da obezbedite regulisanje svih procesa u vašem životu, njihovo upravljanje u celini. Čak i ako naiđete na neke poteškoće u realizaciji svojih planova, ako se više potrudite, do kraja rastućeg Meseca dobićete dobre rezultate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC?
ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC?foto: maradon 333/Shutterstock

LAV


U naredne dve nedelje moraćete da posvetite pažnju temi visokog obrazovanja, usavršavanja, putovanja, međunarodnih odnosa, širenja horizonata svog znanja i ideja o svetu. Sve su to pitanja 9. polja i događaji koji će se desiti tokom rastućeg Meseca promeniće vaš odnos prema univerzalnim vrednostima. Možete se baviti duhovnim razvojem, jogom, ili ćete možda osetiti da vas privlači religija, počnete da proučavate filozofiju ili strani jezik.

 

DEVICA


Aktiviraju se pitanja 8. kuće - to su zajednički novac i tuđa sredstva, odnosi sa poreskim i osiguravajućim društvima. Moguća je i vraćanje dugova - ili ćete ga vratiti, ili ćete ga dobiti. Sfera 8. polja uključuje pitanja života i smrti, krize i seksualne odnose. Sledeće dve nedelje je dobro vreme da utvrdite koliko ste dobro i odlučite kako da nastavite. Podsvest će vam dati tragove. Možda ćete doživeti drastične promene u svojoj finansijskoj situaciji.

VAGE


Tema braka ili razvoda, partnerstva će postati jasnija - ovo se odnosi na karakteristike 7. kuće. Pitanja zvaničnih saveza, saradnje i ugovora biće relevantna. Neko će vam možda pokazati pažnju i pozvati vas da provedete vreme zajedno. Ali postojeći konfliktni odnosi će se takođe intenzivirati, konkurenti, rivali ili rivali će postati aktivniji. Ili će možda isplivati novi ugovor, a tema saradnje doći na novi nivo.

 

ŠKORPIJA


Teme stila života, fizičkog služenja, svakodnevnih briga i obaveza postaju važne. Okolnosti će vas naterati da vodite računa o svom zdravlju, kućnim poslovima i da preispitate izvodljivost svoje profesionalne delatnosti u pogledu toga da li ona donosi željeni prihod i da li vam se sviđa. One. Tokom perioda rastućeg Meseca, temelji se postavljaju sfere 6. astrološke kuće. Ako imate kućne ljubimce, moraćete da im posvetite više pažnje u narednim mesecima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC?
ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC?foto: Dzhulbee/shutterstock

STRELAC


Naglašena su pitanja vezana za decu, lične kreativne projekte, rekreaciju, ljubav, romansu i razne društvene uloge - sve ovo je povezano sa 5. kućom. Način na koji se izražavate i predstavljate svoje talente svetu će se promeniti. Više ćete se brinuti za svoju decu, za njihovu budućnost. Dobar trenutak da zadovoljite svoje unutrašnje dete i vratite se hobijima iz detinjstva. Priuštite sebi i ispuniće vas vitalnom energijom za naredne mesece - do sledeće sezone pomračenja.

 

JARAC


Okolnosti koje nastaju u periodu rastućeg Meseca pokreću pitanja 4. polja - porodične vrednosti, nekretnine, kućni nameštaj, osnovni uslovi života, razmnožavanje, kao i traume iz detinjstva. U vezi sa roditeljima, posebno sa majkom, može se pojaviti važna stvar - ona ​​može započeti novi život. Ili ćete morati da se vratite u domovinu izdaleka. Status nekog od rođaka može se promeniti i to će uticati na sve članove porodice. Promene se dešavaju u porodičnim odnosima.

VODOLIJA


U prvi plan dolaze teme 3. kuće – veze i komunikacija, putovanja i kretanje, najbliže okruženje (rođaci, komšije, drugovi iz razreda). Vaš društveni krug će se promeniti, možda ćete promeniti svoj lični automobil, način komunikacije ili uobičajenu rutu do posla, na primer, prevoz koji koristite svaki dan. Aktivira se intelektualna aktivnost, rad sa informacijama i prepiskom, telefonski razgovori ili obrazovni proces. Postoji prilika za brojna predavanja.

 

RIBE


2. astrološka kuća je povezana sa novcem koji zarađujete, ličnim stvarima, udobnošću, fizičkim i mentalnim resursima, urođenim talentima i sposobnostima. Okolnosti vas podstiču da preispitate svoju finansijsku situaciju i vrednosti. Moraćete da obratite pažnju na teme prihoda, rashoda i samopoštovanja. Kombinacija događaja u naredne dve nedelje nateraće vas da ozbiljno razmislite o novcu i o tome šta vas može učiniti traženijim na tržištu rada.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker