ASTROLOGIJA

Šta donosi MESEC KOJI RASTE od 9. do 23. aprila? Detaljna astro prognoza za sve znake Zodijaka

0

Strpljenje i izdržljivost su veoma vredne osobine, a naročito tokom rastućeg Meseca, a mnogima će baš ono nedostajati

ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC?
ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC?foto: Dzhulbee/shutterstock

STRELAC


Naglašena su pitanja vezana za decu, lične kreativne projekte, rekreaciju, ljubav, romansu i razne društvene uloge - sve ovo je povezano sa 5. kućom. Način na koji se izražavate i predstavljate svoje talente svetu će se promeniti. Više ćete se brinuti za svoju decu, za njihovu budućnost. Dobar trenutak da zadovoljite svoje unutrašnje dete i vratite se hobijima iz detinjstva. Priuštite sebi i ispuniće vas vitalnom energijom za naredne mesece - do sledeće sezone pomračenja.

 

JARAC


Okolnosti koje nastaju u periodu rastućeg Meseca pokreću pitanja 4. polja - porodične vrednosti, nekretnine, kućni nameštaj, osnovni uslovi života, razmnožavanje, kao i traume iz detinjstva. U vezi sa roditeljima, posebno sa majkom, može se pojaviti važna stvar - ona ​​može započeti novi život. Ili ćete morati da se vratite u domovinu izdaleka. Status nekog od rođaka može se promeniti i to će uticati na sve članove porodice. Promene se dešavaju u porodičnim odnosima.

VODOLIJA


U prvi plan dolaze teme 3. kuće – veze i komunikacija, putovanja i kretanje, najbliže okruženje (rođaci, komšije, drugovi iz razreda). Vaš društveni krug će se promeniti, možda ćete promeniti svoj lični automobil, način komunikacije ili uobičajenu rutu do posla, na primer, prevoz koji koristite svaki dan. Aktivira se intelektualna aktivnost, rad sa informacijama i prepiskom, telefonski razgovori ili obrazovni proces. Postoji prilika za brojna predavanja.

 

RIBE


2. astrološka kuća je povezana sa novcem koji zarađujete, ličnim stvarima, udobnošću, fizičkim i mentalnim resursima, urođenim talentima i sposobnostima. Okolnosti vas podstiču da preispitate svoju finansijsku situaciju i vrednosti. Moraćete da obratite pažnju na teme prihoda, rashoda i samopoštovanja. Kombinacija događaja u naredne dve nedelje nateraće vas da ozbiljno razmislite o novcu i o tome šta vas može učiniti traženijim na tržištu rada.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker