ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

VIKEND HOROSKOP: Astro prognoza za svih 12 znakova Zodijaka za kraj sedmice (od 13. do 14. aprila)

0

Vikend je tu da vas podseti da usporite tempo i napravite prostor za opuštanje.

HOROSKOP ZA VIKEND OD 13. DO 14. APRILA
HOROSKOP ZA VIKEND OD 13. DO 14. APRILAfoto: Shutterstock / Ann Haritonenko

Strelac

 

Promenite svoju rutinu i upustite se u spontanu avanturu, bilo da je u pitanju putovanje do nove destinacije ili rešavanje posebno složene slagalice. Prihvatite nepoznato i dozvolite sebi da budete inspirisani novim iskustvima. Ako izađete iz svoje zone udobnosti, otkrićete uzbudljive mogućnosti za rast i širenje.

 

Jarac

 

Jarčevi, ovog vikenda je samo izazov za sebe. Odvojite vreme da razmislite o svojim dugoročnim težnjama i napravite strateški plan da ih ostvarite. Fokusirajte se na svoj profesionalni razvoj i investirajte u aktivnosti koje će unaprediti vašu karijeru ili lični rast. Uz odlučnost i istrajnost, napravićete značajne korake ka svojim snovima.

Vodolija

 

Radite na traženju znanja i osnaživanju sebe ovog vikenda, drage Vodolije. Uključite se u stimulativne razgovore o budućnosti i zajedno istražite inovativne ideje. Sarađujte na kreativnim projektima ili pronađite rešenja za društvene izazove. Iskoristite moć kolektivnog razmišljanja da otvorite put napretku i pozitivnim promenama.

 

Ribe

 

Odvojite vreme za meditaciju, razmišljanje i samootkrivanje ovog vikenda. Ribe. Verujte u univerzum koji će vas voditi ka vašem najvišem putu i ​​prigrliti magiju nepoznatog. Povezivanjem sa svojom unutrašnjom mudrošću, razvijaćete osećaj mira i jasnoće koji će podržati vaš budući rast i razvoj.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se desi kad se spoje astrologija i religija?

 

makonda-tracker