ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

VIKEND HOROSKOP: Astro prognoza za svih 12 znakova Zodijaka za kraj sedmice (od 13. do 14. aprila)

0

Vikend je tu da vas podseti da usporite tempo i napravite prostor za opuštanje.

VIKEND HOROSKOP OD 13. DO 14. APRILA
VIKEND HOROSKOP OD 13. DO 14. APRILA foto: Shutterstock / structuresxx

Lav

 

Pustite mašti na volju ovog vikenda dok se bavite umetničkim potragama ili smišljate nove ideje za buduće projekte. Prelepe stvari će izrasti iz timskog rada, pa nemojte oklevati da podelite svoje kreativne vizije sa drugima i sarađujete na uzbudljivim poduhvatima. Dodirujući svoju kreativnost, otključaćete nove puteve za rast i uspeh.

 

Devica

 

Device, sagledajte svoje trenutne obaveze i odgovornosti i napravite plan da pojednostavite svoje rutine radi veće efikasnosti. Postavite sebi jasne ciljeve i napravite korake da ih postignete. Postavićete se za budući uspeh tako što ćete sada postaviti čvrste temelje.

Vaga

 

Vage, ovaj vikend će biti ispunjen teškim, ali korisnim razgovorima sa vašim najmilijima. Takođe će se odnositi na postizanje savršenog balansa između posla i života. Odvojite vreme da negujete svoje veze sa drugima, a istovremeno dajte prioritet brizi o sebi i introspekciji. Pronađite harmoniju između vaših društvenih angažmana i trenutaka samoće, dopuštajući sebi da se napunite i razmislite o svojim budućim težnjama.

 

Škorpija

 

Škorpije, ovaj vikend će vam dati priliku da zaronite duboko u svoje emocije i istražite sve osnovne želje ili strahove koji vas možda sputavaju. Verujte u svoju sposobnost da prevaziđete izazove i izađete jači nego ranije. Suočavajući se sa svojim najdubljim istinama, otvorićete put dubokoj ličnoj evoluciji u danima koji su pred nama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker